Kiğılı, Bahçeşehir Koleji'nin sponsoru oldu

Kiğılı, Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü Basketbol Takımı’nın resmi giyim sponsoru oldu.

Kiğılı, Bahçeşehir Koleji'nin sponsoru oldu

Kiğılı, Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü Basketbol Takımı’nın resmi giyim sponsorluğunu üstlendi.

Yapılan iş birliği, Kiğılı Ceo’su Hilal Suerdem ve Bahçeşehir Spor Kulübü Başkanı Ömer Yücel’in katılımlarının yanı sıra basketbol takımının tüm oyuncuları, teknik ve idari heyetinin de hazır bulunduğu bir törenle basına duyuruldu.

Törende takım elbiseleri ile antrenman yapan sporcular, izleyicilere keyifli anlar yaşattı.

Bahçeşehirli basketbolcular, 2018-2019 sezonu boyunca maç öncesinde, özel davetlerde ve toplantılarda kendilerine özel tasarlanan Kiğılı takım elbiselerini giyecek.

Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü Basketbol Takımı’nın kaptanı Yiğitcan Turna “Kiğılı takımlarıyla çok rahat ettik. Çok şık olmalarının yanı sıra çok da konforlular. İşimiz gereği sık sık spor kıyafetler giyiyoruz ama Kiğılı takım elbiseleri bize çok yakıştı. Bundan sonra, bizi takıma özel dikilen takım elbiselerle göreceksiniz" dedi.

Spor ve sporcunun her zaman yanında olan Kiğılı, düzenlediği lansmanla Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü Basketbol Takımı ile yapılan iş birliklerini duyurdu. 2018-2019 sezonu boyunca Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü Basketbol Takımı’nın giysi sponsorluğunu üstlenecek Kiğılı’nın Ceo’su Hilal Suerdem, düzenlenen törende sporculara takım elbiselerini teslim etti.

Sporcuların şıklığı Kiğılı’ya emanet

8 Kasım günü Bahçeşehir Koleji Maltepe Kampüsü’nde gerçekleşen törende tüm Bahçeşehirli basketbolcular Kiğılı takım elbiseleri ile kamera karşısına geçti. Fenerbahçe ile oynanacak maç öncesi motivasyonları çok yüksek olan sporcular, takım elbiseleri ile ufak bir gösteri de yaptılar.

Hep formalarıyla görmeye alışık olduğumuz takım üyeleri, kendilerine özel tasarlanan takım elbiselerinin rahatlığını da sergilediler.

Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü Basketbol Takımı’nın kaptanıYiğitcan Turna “Kiğılı takımlarıyla çok rahat ettik. Çok şık olmalarının yanı sıra çok da konforlular. İşimiz gereği sık sık spor kıyafetler giyiyoruz ama Kiğılı takım elbiseleri bize çok yakıştı. Bundan sonra, bizi takıma özel dikilen takım elbiselerle göreceksiniz" dedi.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin yeni takımlarından Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü oyuncuları, bundan sonra özel davetlerde, toplantılarda ve maç öncesinde sektörün öncü markası Kiğılı takım elbiselerini giyecek.

Etiketler
Kolej