Türkiye'de e - ticaretin en güvenli adresi

Ülkemizde bakıldığında yaklaşık olarak 35 milyon internet kullanıcısı bulunmakta ve her 7 kişiden birisinin e-ticaret üzerinden alışveriş yapıldığı bilinmekte.

Türkiye'de e - ticaretin en güvenli adresi

Ülkemizde bakıldığında yaklaşık olarak 35 milyon internet kullanıcısı bulunmakta ve her 7 kişiden birisinin e-ticaret üzerinden alışveriş yapıldığı bilinmekte. E-ticaret rakamlarına bakıldığında ülkemiz dünya da 12. Avrupa'da ise 4. sırada bulanan bir ülkedir.

Dolayısı ile E-ticaret potansiyeli çok yüksek ülkelerden biri olarak sürekli olarak insanlarımız internetten üzerinden alış veriş yapabilecek güvenilir siteler aramakta. Ancak e-ticaret sektöründe dolandırıcı firmalar kadar çok dürüst ve güvenilir firmalar da bulunmakta. İşte Oska Grup Yönetim Kurulu üyelerinden Mehmet KAYGIN’ın iştirakı ticarethane adresi ülkemizin en büyük ve en güvenilir toptan alım satım platformlarından bir tanesidir.

Ticarethane.com Hakkında Kısa Bilgi

Ticarethane toptan alım satım platformu Oska Grup'a ait bir oluşumdur. Ticarethane toptan alım satım platformu ülkemizde e - ticaret alanında bulunan boşluğu doldurmak ve sektörün en büyük toptan odaklı alışveriş sitesi olmak için kurulmuş bir e-ticaret sitesidir. Müşteriler bu toptan alım satım sitesi üzerinde binlerce türde ve onlarda kategoride sunulan ürünleri inceleme fırsatı yakalayabilir ve ihtiyaç duyduğu ürünleri en uygun fiyatlar ile satın alabilirler.

Ticarethane.com Misyon ve Vizyonu

Ticarethane sitesi her zaman karşılıksız müşteri memnuniyeti politikalarını baz alan bir şirket olmuş ve gerçekleştirdiği uygulamaları ve politikaları bu doğrultuda geliştirmiştir. Bu alım satım sitesinin vizyonu ülkemizin en büyük toptan alım satım müşteri memnuniyeti odaklı sitelerinden biri olmaktır.

Ticarethane.com Ne Tür Hizmetler Sunmaktadır?

Oska Grup'un sahibi olduğu ticarethane toptan alım satım sitesi pek çok farklı alanda ürünler ile hizmet sunmaktadır. Bu alım satım platformu müşterilerine ev-bahçe-ofis malzemelerinden, elektronik ürünlerine, giyim ve takıdan, otel ekipmanlarına, sağlık ve kişisel bakım ürünlerinden servis ekipmanlarına, spor ve müzik aletlerinden temizlik ekipmanlarına ve yapı-market-inşaat malzemelerinden gıda-tarım-hayvancılık malzemelerine varıncaya kadar pek çok kategori ile hizmet sunmakta. Öte yandan Ticarethane.com adresi müşterilerine alım satım sürecinde yardımcı olmaları adına site içerisinde günün belli saatlerinde hizmet sunmakta olan bir canlı destek ekibi bulundurmakta. Ticarethane alım satım sitesi canlı destek ekibi ile müşterilerinin sıkıntılarına ve yardım taleplerine cevap vermeyi amaçlamakta.

Ticarethane.com Adresi Üzerinden Nasıl Alım Satım Yapabilirim?

Eğer sizde ihtiyaç duyduğunuz malzemeyi toptan şekilde satın almak istiyorsanız öncelikli olarak yapmanız gereken işlem ticarethane.com adresini ziyaret etmek olacaktır. Bu işlem sonrasında ilgilendiğiniz ya da ihtiyaç duyduğunuz ürünü site üzerinde yer alan arama kutusuna yazarak bulabilirsiniz. Daha sonrasında ise ihtiyaç duyduğunuz ürünün sayfasını ziyaret ederek (siteye üye olduktan sonra) mağaza sahibine ulaşabilir ve anlaşarak alım satım yapabilmekte ve alım satım işlemlerini güvenli bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Satın alma sürecinde yaşadığınız her türlü sıkıntı için canlı destek biriminden yardım talebinde bulunabilirsiniz.

Etiketler
Inter Türkiye