Özgür Demirtaş duyurdu: Kötü bir haberim var...

Finans uzmanı Özgür Demirtaş sosyal medya hesabı üzerinden “kötü bir haberim var” diyerek yaşanacak ilaç kriziyle alakalı beklentisini paylaştı.

Özgür Demirtaş duyurdu: Kötü bir haberim var...

Sabancı Üniversitesi Finans Kürsü Başkanı Pof. Dr. Özgür Demirtaş ilaç sektörüyle ilgili çok konuşulacak bir paylaşımda bulundu.

Devletin ilaç şirketlerine ödeme yaparken mevcut ilacın Avrupa’daki en düşük fiyatını verdiğini ortaya koyan Özgür Demirtaş bu durumun sürdürülemez olduğunu açıkladı. Aynı zamanda bu ilaç şirketlerine Euro kurunu resmi kurun çok altında gösterip ödeme yaptığını ifade eden Demirtaş bu durumun değişeceğini ve yakın zamanda bir çok ilacın bulunamayacağını iddia ettti.

"KÖTÜ BİR HABERİM VAR"

Yaptığı öngörünün arkasında durduğunu “Haksız çıkmayı isterim ama maalesef haklı çıkacağım” diyerek gösteren Demirtaş “Kötü bir haberim var” başlığıyla yayınladığı paylaşımında unları yazdı:

"Devlet ilaç şirketlerine ödeme yaparken, ilacın Avrupa’daki en düşük fiyatını veriyor, bir de Euro kurunu mevcutun çok altında tutup ödeme yapıyor. Bu sürdürülemez! Bir çok ilacın artık bulunamayacak! Haksız çıkmayı isterim ama maalesef haklı çıkacağım"

Sosyal medyada çok büyük bir takipçisi sayısı olan Demirtaş'ın bu korku dolu paylaşımına kısa zamanda çok sayıda yorum geldi

Etiketler
Özgür Demirtaş