Dev bankadan tartışma yaratan karar: Aşı olmayan binaya alınmayacak

QNB Finansbank'tan çalışanlara gönderilen mailde "Aşı olmaktan imtina edenleri banka binalarımıza nasıl almayacağımızı konuşuyoruz" ifadeleri yer aldı.

Dev bankadan tartışma yaratan karar: Aşı olmayan binaya alınmayacak

QNB Finansbank çalışanlarının bu sabah, elektronik posta kutularına ilginç mail düştü.

Bankanın Genel Müdürü Temel Güzeloğlu tarafından tüm personele hitaben yazılan mailde en çok dikkat çeken cümle ise "Aşı olmaktan imtina edenleri banka binalarımıza nasıl almayacağımızı konuşuyoruz" oldu.

Paramedya'nın aktardığına göre Genel Müdür Temel Güzeloğlu mailinde şunları kaydetti:

"Lafı uzatmayacağım: Hepinize aşı olma hakkı açıldı. Hemen aşı randevunuzu alın ve olun! Hem kendiniz hem çalışma arkadaşlarınız hem de sevdiklerinizin sağlığı için... Sadece aşınızı olmakla kalmayın, çevrenizdekileri de aşı olmaya ikna edin.

Ben ve ailem aşılarımızı olduk; Yönetim Kurulu üyelerimiz aşılarını oldu; tüm Genel Müdür yardımcılarımız aşılarını oldu.

Aşılar güvenli ve bizleri hastalıktan koruyacak tek araç! Türkiye genelinde vaka sayıları düşüyor gibi görünse de yeni varyantların Türkiye'ye de gelme riski hala var ve bu çok ciddi bir risk. Şu günlerde hepinize aşı fırsatı açılmışken bu fırsatı hemen yakalayın.

İlk ay içerisinde bankamızda aşı olan çalışan oranımızı yüzde 95 degil, yüzde 97 degil, yüzde 99.9 degil, yüzde 100 görmek istiyorum.

Hatta daha ileriye gideyi; aşı olmaktan imtina edenleri banka binalarımıza nasıl almayacağımızı konuşuyoruz.

Son kez: hiç vakit kaybetmeyin, hemen aşı randevunuzu alın, aldırın."

İŞTE O MAİL:

Dev bankadan tartışma yaratan karar: Aşı olmayan binaya alınmayacak - Resim : 1

Etiketler
Koronavirüs Türkiye