Migros, medya sektörüne resmen girdi!

Türkiye'nin ünlü market zinciri Migros, medya sektörüne girdi. Şirket, 1.500.000 TL kuruluş sermayesiyle Mimeda Medya Platform A.Ş. unvanlı bir medya şirketi kurdu.

Migros, medya sektörüne resmen girdi!

Uzun süredir Migros TV adıyla yayınlar yapan ve içerik üreten Migros, Mimeda Medya Platform unvanlı yeni bir medya şirketi kurdu.

Migros’un yüzde 100 bağlı ortaklığı olacak olan Mimeda Medya Platform’un nakden ödenecek kuruluş sermayesi 1,5 milyon lira olacak.

Migros bu şirket üzerinden yemek programları, kadın programları ve satışını yaptığı ürünlerin yer aldığı içerikler üretmeyi sürdürecek...

Şirketten KAP'a yapılan açıklamada,

"Şirketimizin sahip olduğu medya varlıklarını tüm reklam verenlere daha etkin bir şekilde ulaştırabilmek ve veri bazlı pazarlama aktivitelerimizin gerçek potansiyelini ortaya çıkarmak amacıyla, Mimeda Medya Platform A.Ş. unvanlı yeni bir medya şirketi kurulmasına karar verilmiştir. Söz konusu şirket Migros Ticaret A.Ş. (IS:MGROS)'nin %100 bağlı ortaklığı olacak olup, nakden ödenecek olan kuruluş sermayesi ise 1.500.000 TL olacaktır" ifadelerine yer verildi.

Etiketler
Market Türkiye Migros