İşte Erdoğan 'Berat Albayrak' dedikten sonra doların geldiği son durum

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, üç gün önce yaptığı konuşmada eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’a destek çıkmıştı. Erdoğan’ın konuşması sonrasında iki haftadır 7 TL’nin altında olan dolar kuru yine 7,25 TL’yi gördü.

İşte Erdoğan 'Berat Albayrak' dedikten sonra doların geldiği son durum

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, üç gün önce yaptığı konuşmada eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’a destek çıkarak, "Berat Bey'in ifa ettiği görevlerdeki en büyük talihsizliği 'damat' sıfatının, birikimi, gayreti ve başarısının önüne geçirilmiş olmasıdır" demişti.

Erdoğan’ın bu sözleri sonrasında siyaset kulislerinde, “Berat Albayrak yeniden kabineye mi dönüyor” soruları sorulmaya başlandı.

Erdoğan’ın bu konuşması sonrasında yaklaşık iki haftadır 7 TL’nin altında olan dolar kuru yine 7,25 TL’yi gördü.

Erdoğan’ın damadı olan Berat Albayrak, Hazine ve Maliye Bakanlığı görevini 8 Kasım’da Instagram’dan yaptığı paylaşımla bırakmıştı. Berat Albayrak istifa ettiğinde, dolar 8,52 TL, Euro ise 10 TL’nin üzerine çıkmıştı.

İşte Erdoğan 'Berat Albayrak' dedikten sonra doların geldiği son durum - Resim : 2

DOLARDA BUGÜN

Dün piyasaların kapanışına doğru 7.25'e doğru atak yaptıktan sonra günü 7.16'dan tamamlayan dolar/TL, bu sabah 7.20'nin üzerinde işlem görüyor.

Türkiye'de kasım ayından bugüne neredeyse aralıksız her gün benzer para birimlerinden pozitif ayrışan TL'de bu hafta itibarıyla negatif ayrışma görülüyor.

Etiketler
Berat Albayrak istifa Berat Albayrak Recep Tayyip Erdoğan Hazine ve Maliye Bakanı