Paykasa’nın geçerli olduğu internet siteleri hangileridir?

Herhangi bir kart bilgisi paylaşmadan, internette özgürce alışveriş yapmanın kapılarını aralayan Paykasa, sanal bir ödeme aracıdır.

Paykasa’nın geçerli olduğu internet siteleri hangileridir?

Herhangi bir kart bilgisi paylaşmadan, internette özgürce alışveriş yapmanın kapılarını aralayan Paykasa, sanal bir ödeme aracıdır… Dünyanın dört bir yanında, uzun süredir kullanılan ön ödemeli sanal kartlar, son yıllarda ülkemizde de sık tercih edilen bir ödeme yöntemi haline geldi. Bu durum da internet çağının en faydalı getirilerinden biri olan online alışverişe randuman kazandırdı.

Online alışverişe merak duyan fakat alışveriş yapacağı site hakkında emin olamayan kullanıcılar, herhangi bir dolandırıcılık tereddütüne karşı elektronik paranın değerine değer kattı. ‘’Nedir bu paykasa’’ diye merak eden kullanıcılar için paykasa fikir olarak, İngiltere asıllı büyük şirket Ceresline Voucher şirketi tarafından düşünülerek hayata geçirilmiş. Kredi kartı olmayan veya internet alışverişlerinde kişisel kartını kullanmak istemeyen kullanıcılar için çağın buluşu olarak gösterilmiş bir sanal ödeme aracı haline getirilmiş.

Paykasa’nın en önemli özelliği ise alışveriş yapmak istediğiniz tutar kadar dolum yaptıktan sonra üst düzey güvenlik koşullarında, gönül rahatlığı ile alışveriş yapma imkanı sağlaması… Hangi sitelerde alışveriş imkanı sunduğunu merak edenler için ise liste şöyle; E- Ticaret Siteleri Oyun Siteleri Rebtel Dark Orbit BiotZone League Of Legends Fishwille World Warcraft Farmville Zynga Skype İnstagram Twitter Facebook (Oyun Ödemeleri) Habbo

Paykasa ile Alışveriş Yapmanın Faydaları Nedir?

Paykasa üyeliği alır almaz faydalanabileceğiniz birçok ayrıcalık sizleri bekliyor; Paykasa sanal kart ile online alışveriş yaparken, hiçbir kişisel bilgi veya kart bilgisi paylaşma zorunluluğu olmayacaktır. Alışverişleriniz oldukça hızlı ve güvenlik sistemleriyle donatılmış olacaktır. Sanal kart bilgilerinizin çalınma olasılığı yoktur. Uluslararası geçerliliği olan paykasanız ile dünyanın hemen her ülkesinden alışveriş yapma imkanı bulabilirsiniz. Paykasa sanal kartlar birikim yapmak isteyenler için bir yatırım aracı olarak da kullanılabilmektedir. İlk kullanımdan sonra geçerliliğini yitirmesi sebebiyle bakiyelerin tehlikeye atılma imkanı yoktur. Sanal kart içerisinde kullanılmayan bakiyeler istenirse iade alınabillir.

Paykasa Nasıl Alınır?

Paykasa Türkiye Resmi Reselleri paykasa.org adresinden dilediğiniz tutarda paykasa satın alabilirsiniz. Üyelik oluşturduktan sonra paykasa kart tutar ve adet seçimi için ‘’fiyatlar’’ sayfasına gitmeniz ve mevcut sanal kartlardan dilediğiniz tutardakini seçmeniz yeterli olacaktır. * Bu aşamadan sonra sitenin sağ alt köşesinde yer alan canlı destek hattı üzerinden seçtiğiniz kart tutar ve adetini müşteri temsilcilerimize belirtmeniz yeterlidir. * Müşteri temsilcilerinin vermiş olduğu banka hesap numaralarına satın almak istediğiniz kart tutarını belirterek, havale işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. * Havale işlemi gerçekleştikten dakikalar sonra son teknoloji güvenlik sistemleriyle korunan 16 haneli tek kullanımlık, paykasa sanal kart kullanım kodunuz tarafınıza SMS olarak iletilir.

Paykasa Sanal Kart Özellikleri Nelerdir?

İnternet ortamında dolandırıcılık olaylarına karşı kart bilgilerini paylaşmak istemeyen kullanıcılar için büyük bir konfor sunan paykasa sanal kart, pek çok özelliği de beraberinde getirmektedir; İnternet üzerinden ödeme yapılabilen her sitede geçerliliğini koruyan paykasa sanal kart için yatırılan ön ödemeler Euro üzerinden işlem görmektedir.

Paykasa kart limitleri; 10 EUR, 15 EUR, 20 EUR, 50 EUR, 100 EUR, 150 EUR, 200 EUR, 250 EUR, 500 EUR, 1000 EUR olarak belirlenmiştir. Paykasa.org, mevcut EURO borsasının altında fiyatlandırma sunmaktadır. Ödeme yaptıktan sonra size ulaştırılan 16 haneli kod, ilk alışverişten sonra geçerliliğini yitirmektedir. Bu durum kartın kopyalanması veyahut çalınmasını imkansız kılmaktadır.

SPONSORLU İÇERİK

Etiketler
Inter