En Uygun Sızdırmaz Kap Fiyatları

Genellikle bazı gıdaların saklanması ve paketlenmesi amacıyla kullanılan sızdırmaz kaplar, basit ama önemli bir görevi yerine getiren ambalaj malzemeleri olarak kabul edilebilirler.

En Uygun Sızdırmaz Kap Fiyatları

Kendinden kapaklı ya da yüksek kap seçenekleriyle sunulan sızdırmaz kaplar vardır. Tabi kullanım amacına göre farklı ebatlarda ve şekillerde üretilen sızdırmaz kap modelleri de vardır.

Örneğin nispeten düşük miktarlarda kullanılan soslar için üretilen sızdırma kaplar daha düşük kapasiteli, daha ufak ebatlı üretilirken, dondurma satışında ya da peynir gibi şarküteri ürünlerinin ambalajlanmasında kullanılan sızdırmaz kaplar daha büyük ebatlarda ve kapasitelerde üretilirler.

Sızdırmaz Kap Nereden Alınır?

Problem, bu kapları yoğun şekilde kullanan marketlerde ya da manavlarda, dondurmacılarda vb. işyerlerinde karşılaşılan maliyetlerdir. Aslında tane başına çok yüksek maliyetleri olmayan sızdırma kaplar, çok miktarda kullanıldıklarında önemli bir toplam maliyet oluşturabilirler. Örneğin yarım kiloluk bir beyaz plastik dondurma kabı evlere servis için çok uygun bir materyaldir.

Piyasanın önde gelen ambalaj toptancıları arasında gösterilen bazı firmalardan 500 gramlık plastik sızdırmaz kapların 40 tanesini K.D.V. dahil 40 TL gibi bir fiyatla alabilirsiniz. Tanesi 1 TL’ye gelen bu üründen günde 100 tane kullandığınızda ise günlük 100 TL, aylık 3.000 TL ve yıllık 36.000 TL civarında bir toplam maliyet söz konusu olur.

Oysa ambalajstore sitesine giderek aynı üründen 600 tane içeren bir koliyi KDV dahil 120 TL civarına alabilirsiniz. Bu da aynı firma için günlük maliyetin 20 TL, aylık maliyetin 600 TL, yıllık maliyetin 7.000-7.500 TL civarına inmesi demektir. Dolayısıyla sızdırmaz kaplar için katlanılan yıllık maliyet 30 bin liraya yaklaşan miktarda azalmış olur.

Tabii ürünlerin kargo ücretleri de çok önemlidir. Çünkü hacmi büyük ama nispeten düşük bedeller karşılığında teslim edilen ürünlerden bahsediyoruz. 120 TL’lik bir kolinin kargo ücreti %10 civarında yani 10-15 TL aralığında olabilir. Ambalaj Store ürünlerini ücretsiz kargoyla teslim ettiğinden, sadece kargo nedeniyle yapacağınız yıllık tasarruf miktarı (aynı örnek için) 600-700 TL civarında olacaktır

2011 yılında faaliyete geçen ve 2016 senesinde Ambalaj Dünyası markasıyla bütünleşerek hizmet vermeye devam eden ambalajstore, portföyünde bulunan ambalaj ürünlerinin, temizlik malzemeleri, temizlik kimyasalları, hijyen ürünleri, temizlik aparatları, kozmetik,endüstriyel kâğıt ürünleri ve aparatları gibi ürünler sayesinde küçük ve orta büyüklükteki işletmelerin aylık 5-10 bin TL gibi önemli sayılabilecek rakamlarda tasarruf etmelerini sağlayabilir. Dolayısıyla sızdırmaz kap dahil ambalaj malzemelerini ve hijyen/temizlik ürünlerini bu adresten temin etmek yerinde bir seçim olacaktır. Şimdi firma hakkında biraz daha bilgi verelim.

Ambalajstore: Ürünler, Fiyatlar ve Satış Uygulamaları

Türkiye’nin internet üzerinden hizmet veren ve satış yapan ilk ambalaj toptancısı olan şirket, yaptığı işi vurgulayacak şekilde ''Ambalaj Toptancınız'' sloganıyla folyo, eldivenler, sızdırmaz & alüminyum kap, bardak & tabak, temizlik ürünleri, kâğıt & hijyen ürünleri, diğer ürünler” başlıklarının altında bu kategorilere giren farklı ürün grupları sergilenmektedir.

Örneğin sızdırmaz & alüminyum kap sekmesinin üzerine geldiğinizde sos kapları, yumurta viyolleri, şarküteri & dondurma kapları, sızdırmaz baklava kapları gibi seçenekler karşınıza çıkmaktadır.

Yukarıda bahsettiğimiz dondurma kabını arıyorsanız, “şarküteri & dondurmakapları” seçeneğine tıklayarak bu tanıma uygun sızdırmaz kapların sergilendiği sayfaya geleceksiniz. Yine yukarıda bahsettiğimiz 500 gram plastik dondurma kabı (beyaz) seçeneğini ve fiyatını burada göreceksiniz. Bu seçeneğe tıklayarak ürün sayfasına gidebilirsiniz. Sayfada ürün hakkındaki bilgileri ve koli fiyatını, koli adedini inceleme şansınız vardır. Almak istediğinizde ise ‘sepete ekle’ ya da ‘hızlı al’ seçeneklerini kullanabilirsiniz.

Satın alma aşmasında ise üye olarak ya da üye olmadan alışverişle devam edebilirsiniz. Üye olmanızı tavsiye edebiliriz. Çünkü site üyeleri her alışverişlerinde puan kazanıyorlar. Yani daha sonraki alışverişlerinizde biriktirdiğiniz puanları kullanarak her ürünü daha uygun fiyatlarla alma şansına kavuşuyorsunuz. Ayrıca sitede uygulanan beş farklı fiyat kademesinden yararlanma şansınız da oluyor. Her alışverişinizde ürünleri daha düşük fiyatlarla almaya başlamanızın yanı sıra puan kazanmaya da devam ediyorsunuz.

Alışverişe devam ettiğinizde ise teslimat ve fatura adresi, kargo seçimi gibi girişler yapmanız gerekiyor. Ödeme kısmında tek parça olarak ödeme yapmayı ya da kredi kartına taksitlendirme seçeneğini kullanabiliyorsunuz. Siparişiniz hafta içinde saat 14:00’e kadar verilmiş olursa aynı gün kargoya teslim ediliyor. Tüm ürünleri garanti ve iade şartlarından faydalanarak alıyorsunuz. Kargoyla ve ürünlerle birlikte gelen faturayı garanti belgesi olarak kullanarak cayma, iade, değişim gibi imkanlardan faydalanmanız mümkün. Soru ya da sorunlarınız olduğunda ise hafta içi 09:00-17:00 saatleri arasında hizmet veren telefon numarasını kullanabiliyorsunuz. Ambalaj, temizlik ve diğer ürünlerin toptan satışını en uygun koşullarla yapan site, özellikle KOBİ olarak adlandırılan işletmelerin maliyetlerini önemli oranlarda azaltmalarını sağlıyor.