İstanbul'da üniversiteler iki gün tatil edildi

İstanbul'da üniversiteler iki gün tatil edildi.

İstanbul'da üniversiteler iki gün tatil edildi

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, olumsuz hava koşulları nedeniyle kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan; malûl ve engelliler ile hamile olanların, pazartesi salı günleri idari izinli sayılacağını duyurdu.

Yerlikaya, motokurye, motosiklet ve elektrikli scooter'ların yasaklandığını açıkladı. Ayrıca İstanbul'da üniversiteler 2 gün tatil edildi.

Yerlikaya, Twitter'daki resmi hesabından yaptığı açıklamada, " Kıymetli Hemşerilerim, İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu kararınca; İstanbul'da olumsuz hava koşulları nedeniyle kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan; Malûl ve Engelliler ile Hamile olanlar 24-25 Ocak tarihlerinde İdari İzinli sayılacaktır" ifadelerine yer verdi.

Motosiklet, motokurye ve elektrikli scooter'lar yasaklandı
Vali Yerlikaya, "Bir sonraki duyuruya kadar motokuryelik yapılmayacak, motosiklet ve elektrikli scooter'lar kullanılmayacaktır." dedi.

ÜNİVERSİTELER İKŞ GÜN TATİL EDİLDİ

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Sevgili Üniversite Öğrencilerimiz, şehrimizdeki yoğun kar yağışı nedeniyle üniversite rektörlerimiz ile yaptığımız görüşmeler sonrası İstanbul’daki üniversitelerimizde eğitime ve sınavlara 2 gün süreyle (PAZARTESİ-SALI) ara verilmiştir." dedi.

İstanbul'da üniversiteler iki gün tatil edildi - Resim : 1

Etiketler
İstanbul Üniversite