AÖF final sınavları ne zaman, nasıl yapılacak?

AÖF dönem sonu sınavları online olarak internetten gerçekleşecek. Peki, AÖF final sınavları ne zaman, nasıl yapılacak? AÖF 2020 Yaz Okulu ne zaman? Detaylar haberimizde.

AÖF final sınavları ne zaman, nasıl yapılacak?

Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Fakültesi için online sınav duyurusu yayınladı.

Anadolu Üniversitesi (AÜ) Açıköğretim Sistemi bünyesindeki Açıköğretim, İşletme ve İktisat fakültelerinin 2019-2020 bahar dönemi dönem sonu sınavlarının tarihinin verildiği açıklamada, sınav süreciyle ilgili bilgiler de verildi. YÖK tarafından geçtiğimiz gün yayımlanan duyuruda, tüm üniversitelerin sınavları online olarak yapması istenmişti. Bu duyuru sonrası Anadolu Üniversitesi tarafından bir duyuru yayımlandı ve final sınavlarının internet üzerinden yapılacağına yer verildi. Bahar dönemi ara sınavları da 18 Nisan-7 Mayıs'ta internet üzerinden yapılmıştı.

AÖF final sınavları ne zaman, nasıl yapılacak?

Açıköğretim Sistemi bünyesindeki Açıköğretim, İşletme ve İktisat fakültelerinin 2019-2020 bahar dönemi dönem sonu sınavlarının 24 Haziran-8 Temmuz’da gerçekleşecek.

AÖF final sınavları online mı olacak?

Anadolu Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada, Açıköğretim, İşletme ve İktisat fakültelerinin bahar dönemi dönem sonu sınavlarının internet tabanlı ortamlardan yapılmasının kararlaştırıldığı belirtildi.

Etiketler
Inter Okul