Oyuncu Frank Vallelonga Jr.'ın cansız bedeni yol kenarında bulundu

"Green Book" filminde Rudy Vallelonga karakterini canlandıran Frank Vallelonga Jr. hayatını kaybetti. Vallelonga'nın cansız bedeni bir kaldırımın üzerinde bulundu.

Oyuncu Frank Vallelonga Jr.'ın cansız bedeni yol kenarında bulundu

Yönetmenliğini Peter Farrelly’in yaptığı Oscar ödüllü "Green Book" filminde rol alan aktör Frank Vallelonga Jr. 60 yaşında hayatını kaybetti.

Vulture'ın haberine göre, polis Vallelonga Jr.'ın cansız bedenini 28 Kasım pazartesi sabahı erken saatlerde New York'un Bronx bölgesinde buldu. Vallelonga Jr.'a müdahale eden polis memurları, bilinçsiz ve tepkisiz şekilde bulunan aktörün olay yerinde hayatını kaybettiğini söyledi.

New York Şehri Polis Departmanı (NYPD), olayın ardından bir kişinin gözaltına alındığını ve cesedi gizlemekle suçlandığını açıkladı. Vücudunda herhangi bir darp izi bulunmayan Vallelonga Jr.'ın ölüm sebebinin, adli tıp uzmanları tarafından araştırıldığı belirtildi.

"Green Book" filmi, Vallelonga Jr. için bir nevi aile projesiydi. "The Sopranos" yıldızı olan babası Babası Tony “Lip” Vallelonga, Oscar ödüllü filmin ana karakterlerinden birine ilham kaynağı olmuştu. vallelonga Jr., filmde amcası Rudy Vallelonga'yı canlandırmıştı. Film, Vallelonga Jr.'ın babası Tony Lip'in şöförlüğünü yaptığı piyanist Dr. Don Shirley ile olan hikâyesini anlatıyor.

Etiketler
Film