Başkan Faruk Demir'den ilk icraat

Ardahan Belediye Başkanı seçilen Faruk Demir, kendisine gelecek olan kutlama çiçeği yerine sokak hayvanlarına mama gönderilmesini talep etti.

31 Mart’ta yapılan Mahalli İdareler seçiminde Ardahan Belediye Başkanı seçilen Faruk Demir, kendisine gelecek olan kutlama çiçeği yerine sokak hayvanlarına mama gönderilmesini talep etti.

ARDAHAN’DA BAYRAM HAVASI VAR

Demir’in Ardahan Belediyesini kazandıktan sonra kent merkezinde bayram havası eserken, Belediye çalışanlarının da kendilerine çeki düzen verdiği, başta çöp ve temizlik işlerinin zamanında ve eksiksiz yapıldığı görüldü.

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, seçim çalışması boyunca vurguladığı “farklı belediye başkanı olacağım” sözünü henüz mazbatayı almadan gösterdi. Başkan Demir, tebrik için kendisine çiçek gönderilmesini istemedi.

Barınak ve sokaklardaki hayvanlar için mama gönderilmesini talep etti. Mama gönderemeyecek olanlar için de belediyenin IBAN numarasını vererek buraya yardım yapılmasını rica etti.

Belediye başkanı Demir:”Ardahan ya da Ardahan dışından belediye başkanlığımızı kutlamak için mutlaka alışılmış olan çiçek gönderme töreni var. Sizlerden rica ediyorum çiçek yerine Ardahan belediyemizin sahipsiz hayvan barınağına bağışta bulunmanızı veya hayvan maması göndermenizi rica edeceğim. Böylelikle ilk icraatımızı sizlerle birlikte yapmış olacağız” dedi.

Seçim sonrası kent merkezinde bulunan esnafları da ziyaret eden Başkan Demir, kendisine oy veren ve vermeyen tüm yurttaşlara eşit hizmet götüreceğini ve herkese teşekkür ettiğini söyledi.

Faruk Demir çağrısını sosyal medya hesabından da paylaştı.

Başkan Faruk Demir'den ilk icraat - Resim : 1

MAZBATA SONRASI KUTLAMA VAR

Bugün mazbatasını alarak Ardahan Belediye Başkanlığı görevine resmen başlayacak olan Faruk Demir, saat 18.30’da Milli Egemenlik Parkında tüm vatandaşları kutlamaya davet etti.

BORCU KABUL EDECEK Mİ?

Ardahan Haber'e göre Ardahan Belediye Başkanlığını kazanan Başkan Faruk Demir, Ardahan Belediyesinde gerçekleşecek devir teslim töreninde 10 yıldır AK Parti tarafından yönetilen ve başında Faruk Köksoy’un olduğu Ardahan belediyesinin borcunu kabul edip etmeyeceği merak edilirken, Belediyenin 30 ya da 70 Milyon borcunun olduğu ileri sürüldü.

Etiketler
Ardahan Faruk Demir