Bahçeli'den CHP'lilere Kılıçdaroğlu çağrısı

İlk seçim gezisini Osmanlı Devleti’nin kuruluş yeri olan Bilecik’in Söğüt ilçesinde yapan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef aldı.

Bahçeli'den CHP'lilere Kılıçdaroğlu çağrısı

Devlet Bahçeli, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı.

“Atatürk’ün partisi CHP’nin terör örgütleriyle düşüp kalktığını” ileri süren Bahçeli, “Gerçek CHP’lilere sesleniyorum. Vazgeçin bu Kılıçdaroğlu’ndan” dedi.

Bahçeli, Söğüt’te özetle şöyle konuştu:

Bekamızı hedef alıyorlar: Milli bekamızı hedef alıyorlar. PKK/PYD/YPG bir yandan, FETÖ ve kripto damarı diğer yandan ülkemizin düşmesini gözlüyor. Gezi Parkı olaylarında, 6-7 Ekim olaylarıyla denediler, başaramadılar. Türkiye’yi Suriye’ye çevirmek için kolları sıvadılar. Ekonomik tetikçileriyle üzerimize geldiler. Döviz silahını çektiler, faiz ve rant lobisini harekete geçirdiler. Çok şükür hevesleri her zaman kursaklarında kaldı.

Ne Kemal’i, ne Meral’i, ne Temel’i...

Bugün beka sorunlarımız geçmişe nazaran ağırlaşmıştır. Ne Kemal’i, ne Meral’i, ne Temel’i. Cumhur İttifakı Türkiye’nin aydınlık geleceğidir. Zillet yeni hükümet sisteminden rahatsızdır. Nerede husumet var zillet oradadır. CHP-İP-HDP-SP-ÖDP beraberce aynı kervana girmişler, aynı kafilede yerlerini almışlardır. Atatürk’ün partisi terör örgütleriyle düşüp kalkmaktadır. CHP-HDP-İP arasında vahim paslaşmalar, ibretlik kucaklaşma sahneleri vardır ve ortadadır. FETÖ bunların yanındadır. Gerçek CHP’lilere sesleniyorum vazgeçin bu Kemal Kılıçdaroğlu’ndan.

Etiketler
Bilecik Ağrı Kemal Kılıçdaroğlu Devlet Bahçeli