Bill Gates hakkında çarpıcı iddia:'Aldatma taktiği' deşifre oldu

ABD'li milyarder Bill Gates'in eşi Melinda Gates'e yakalanmamak için kadınlarla buluşurken altın rengi Porsche otomobili kullandığı iddia edildi.

Bill Gates hakkında çarpıcı iddia:'Aldatma taktiği' deşifre oldu

ABD'li milyarder Bill Gates (65) ile üç çocuğunun annesi, 27 yıllık eşi Melinda Gates (56) boşanmaya hazırlanıyor.

ABD basınından oldukça ilginç yeni bir iddia geldi. Boşanma sürecindeki Gates’in uzun süredir eşini aldattığı ve yakalanmamak için otomobil değiştirdiği öne sürüldü.

Vanity Fair dergisine konuşan adının açıklanmamasını isteyen iki Microsoft çalışanı Gates’in şirkete Mercedes marka otomobiliyle geldiğini, kadınlarla buluşacağı zaman ise altın rengi Porsche otomobili kullandığını iddia etti.

Gates dikkat çekmemek için altın rengi Porsche otomobilini asistanına getirtiyordu. Aynı habere göre, Gates’in kadınlarla buluşmak için pek çok ofis dışı toplantıyı da ajandasına ekletiyordu.

Ancak dergiye konuşan başka bir kaynak Gates'i 'gezegendeki en yoğun programlı insanlardan biri' olarak nitelendirdi ve ofis dışı toplantılarının yoğunluğunun onun elini aldattığı anlamı taşımadığının altını çizdi.

'Bu taktiği Melinda Gates’e yakalanmamak için uyguladığını düşünüyorduk' diyen çalışanlar Melinda'nın ise şüphelendiği eşini tuttuğu bir özel dedektif ile takip ettirdiğini iddia etti. Kısa sürede gündeme bomba gibi düşen bu iddialar ile ilgili Bill Gates tarafından henüz bir açıklama yapılmazken, Melinda Gates’in sözcüsü bu iddiayı yalanladı.

Etiketler
Bill Gates Otomobil Mamak