Dünya aynı ülkede iki gün arayla işlenen korkunç cinayetleri konuşuyor!

Dünya Ukrayna'da iki gün arayla meydana gelen kanlı cinayetleri konuşuyor.

Dünya aynı ülkede iki gün arayla işlenen korkunç cinayetleri konuşuyor!

Dünya Ukrayna'da iki gün arayla meydana gelen kanlı cinayetleri konuşuyor. 30'lu yaşlardaki iki adamın, iki gün arayla babalarını canice katlettiği cinayetler, önce ülke sonra da dünya gündemine oturdu. Cinayetlerdeki kan donduran detaylar bir bir gün yüzüne çıkıyor.

Ukrayna'da komşuları tarafından sokaklarda çırılçıplak ve üzeri kanlar içinde yürürken görülen adam, polis ekiplerine haber verilmesinin ardından tutuklandı.

Babasının başını taşırken görüldü

Tanıklar, 30 yaşındaki Dmitry Ponomarenko'yu, 53 yaşındaki babası Igor Ponomarenko'nun kesilmiş başını kana bulanmış halde taşırken gördüklerini iddia ediyor.

Polis memurları olay yerine vardıklarını, korkunç bir görüntü ile karşılaştı. Katil Ponomarenko, babasının kestiği kafasını etrafta park halindeki otomobillere vurarak dolaşıyordu.

Tanıklar, polisler tarafından neden kurbanları öldürdüğü sorulduğunda Ponomarenko'nun "Mecbur kaldığım için" cevabını verdi. Yetkililer, gözaltına alınan Ponomarenko hakkında çifte cinayetten dava açtı. Eğer suçlu bulunursa 15 yıl hapis yatacak.

Babasının cinsel organını kesti

Dehşete düşüren bir başka olay, Ukrayna'nın güneyindeki Domanevka köyünde gerçekleşti. Korkunç saldırıyı gerçekleştiren silahlı adam sonunda polise teslim oldu.

Ağır silahlı bir adam, bir çatışmada üç polis memurunu yaralamadan önce babasının cinsel organını kesti. 55 yaşındaki kurbanın elleri kelepçelenmişti, saldırının ardından kanlar içerisindeki adam Domanevka köyündeki kız kardeşinin evine kaçtı.

Etiketler
Ukrayna