Eski yıldız sporcu ailesini ateşe verdi! Üç çocuğu hayatını kaybetti

Yeni Zelanda'da eski rugby oyuncusu Rowan Baxter, içinde ailesinin ve kendisinin bulunduğu aracı ateşe verdi.

Eski yıldız sporcu ailesini ateşe verdi! Üç çocuğu hayatını kaybetti

Yeni Zelanda'da korkunç bir olayla sarsıldı. Eski rugby oyuncusu Rowan Baxter, içinde eşi Hannah ve 3 çocuğu bulunan arabayı ateşe verdi.

Anne Hannah kendini dışarı atarak kurtulurken, Baxter ile yaşları 10'nun altında olan 3 çocuk yanarak feci şekilde can verdi. Baxter'in geçen yıl eşinden ayrıldığı ve çocuklarını görememekten şikayet ettiği öğrenildi.

Olay, Yeni Zelanda'nın Brisbane şehrinde meydana geldi. İddiaya göre Baxter, eşi ve 3 çocuğunun bulunduğu arabayı sürerken bir anda arabayı ateşe verdi.

Baxter'in eşi Hannah, arabadan kurtulmayı başarırken Baxter ve 3 çocuğu yanarak can verdi.

Görgü tanıklarının anlattıklarına göre Baxter'in eşi Hannah, arabadan atlarken ''Üstümüze benzin döküyor!'' diye bağırdı.

Baxter'in cinnet geçirdiği ve intihar ettiği belirtildi. Eski sporcunun ayrıca araba içinde kendisini kestiği kaydedildi.

Yeni Zelandalı sporcunun intihara meyilli olduğu ve geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesaplarından 'şüpheli' paylaşımlar yaptığı da ortaya çıktı.

Geçtiğimiz ay paylaşımda bulunan Baxter, üç çocuğuyla çekilen bir fotoğrafının üstüne ''İyi geceler benim güzel bebeklerim. Babanız sizi çok seviyor. Sizi çok özlüyorum.'' yazmıştı.

Rowan Baxter ve Hannah, geçen yıl ayrılmışlardı. Ayrılığın ardından Hannah, Baxter'ın çocuklarını görmesine izin vermiyordu. Bu olayın Baxter'in psikolojisini oldukça bozduğu ortaya çıktı.

Daily Mail Australia'ya konuşan ailenin bir arkadaşı olan Joey Abraham ise flaş itiraflarda bulundu. Abraham, ''Rowan, geçtiğimiz bir yıl içinde çok kötü hissediyordu. Ayrılmaları onu tamamen bitirmişti. Bu acıyı taşımakta zorlanıyordu. Büyük bir depresyon içindeydi. Çocuklarını görememek de onun canını acıtıyordu.'' sözlerini kullandı.

Yanan arabadan kendisini atan Rowan'ın eşi Hannah'ın ise yanık izlerinin bulunduğu ancak hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi. Yaşanan bu olay, ülkede gündem olurken 3 çocuğunu kaybeden Hannah, henüz bir açıklamada bulunmadı.

Etiketler
Yeni Zelanda