Annesini korumak istedi, babası tarafından benzin dökülerek yakıldı

Ukrayna'da babasının, annesine şiddet uygulamasına engel olmak isteyen genç kız, öz babası tarafından benzin dökülerek yakıldı.

Annesini korumak istedi, babası tarafından benzin dökülerek yakıldı

Ukrayna'da babasının, annesine şiddet uygulamasına engel olmak isteyen genç kız, öz babası tarafından benzin dökülerek yakıldı.

16 yaşındaki genç kız, daha önce defalarca babası tarafından şiddet ve işkence gören annesini korumak için ilk kez babasına karşı çıktı. Çılgına dönen sarhoş baba, kızını benzin dökerek ateşe verdi ve ölüme terk etti.

Ukrayna'nın batısındaki Chernivtsi kentinde yaşanan olayda 38 yaşındaki baba eve sarhoş bir şekilde geldi. O sırada evde bulunan karısına şiddet uygulamaya başlayan adama engel olmak için önüne geçen 16 yaşındaki kızı Anna, şiddete son vermek istedi.

Benzin bidonuyla içeri girdi

Annesi Natalia Krytska, kızından aldığı kuvvetle kocasına bağırdı ve adamı o an için durdurdu. Öfkeli adam kızını kenara ittikten sonra evden ayrıldı. Kısa süre sonra elinde bir bidon benzinle dönen adam gözü dönmüş bir şekilde karısına ve kızına saldırmaya başladı.

Elindeki benzini kızının üzerine döken adam odun sobası kullandıkları için sobaya da benzini dökmeye başladı. O anda parlayan alevler bir anda Anna'nın vücudunu sardı. O anda dışarıdan içeriye Anna'nın ağabeyi girdi. Çığlık atan kız kardeşini dışarıya sürükleyen ağabeyi, kardeşini üzerine kar atarak söndürmeye çalıştı.

"Bu ....pu yanabilir, umrumda değil"

Ağabeyi, "Kız kardeşimi söndürmeye çalışırken babamıza bağırdım. Yardım et dedim. Bana 'bu ....pu yanabilir, umrumda değil' cevap verdi" dedi.

Olayın ardından komşuları ambulansa haber verdi ancak arazi şartları nedeniyle eve yetişemeyen ambulansa doğru 2 kilometre yürümek zorunda kaldılar. Hemen hastaneye kaldırılan genç kız tedavi altına alındı.

Estetik ameliyat olması gerekiyor

Chernivtsi Acil Hastanesi Başkanı Igor Semenyuk, "Hasarlı cildin belirli kısımları kızın yüzü ve ellerinden çıkmadı çünkü yanıklar çok derindi ve epidermis iyileşmeyecektir" dedi. Doktorlar, Anna'nın cildinin düzebilmesi için plastik cerrahi operasyon geçirmesi gerektiğini açıkladı.

Anna'nın ölümden döndüğü yangında tüm ev küle dönerken, emniyet güçleri gözaltına alınmasının ardından tutuklanan baba hakkında cinayete teşebbüsten dava açıldığını belirtti.

Polis sözcüsü Demnyan Golyanskiy, "Şüpheli, tüm ailesini yangında öldürmeyi amaçlıyordu. Cinayet teşebbüsü ile suçlandı ve iki aylık bir duruşma öncesi gözaltına alındı. Suçlu bulunursa ömür boyu hapis cezasına çarptırılır" açıklamasında bulundu.

Etiketler
Benzin Şiddet Ukrayna Uygulama