Milyarder iş insanı hücresinde ölü bulundu

ABD'li milyarder iş insanı Jeffrey Epstein cinsel saldırı suçundan tutuklu bulunduğu cezevinde intihar etti.

Milyarder iş insanı hücresinde ölü bulundu

ABD’de seks amaçlı insan kaçakçılığıyla ve çocuk istismarıyla suçlanan tutuklu milyarder iş insanı Jeffrey Epstein, hücresinde ölü olarak bulundu. Manhattan’daki Metropolitan Merkez Hapishanesi’ndeki hücresinde Eppstein’in intihar ettiği belirtildi.

Eppstein, çocuklara yönelik cinsel istismar ve fuhuş ağı oluşturma suçlamalarıyla yargılanıyordu. Epstein’ın malikanesinde 6 Temmuz’da yapılan aramada nakit para yığını, düzinelerce elmas ve sanık için düzenlenmiş sahte pasaport ile yüzlerce kadının cinsel içerikli fotoğraflarının ele geçirildiği belirtilmişti. Başsavcı Yardımcısı Alex Rossmiller de davanın Epstein’ın aleyhine her geçen gün daha da güçlendiğini belirterek, küçük yaşta cinsel tacize uğrayan diğer kadınların da yetkililerle temasa geçmeye başladığını açıklamıştı.

Fransa’nın başkenti Paris’ten özel uçağıyla dönerken New Jersey’deki Teterboro Havaalanı’nda gözaltına alınan 66 yaşındaki Eipstein’ın, en küçüğü 14 olmak üzere 18 yaşın altındaki onlarca genç kıza cinsel istismarda bulunmak ve fuhuş ağı oluşturmak suçlamasıyla yargılanacağı belirtilmişti.

Etiketler
Saldırı