Yanlış kişiyle mi birliktesiniz? Vücudunuzun verdiği bu işaretlere dikkat edin

Yanlış kişiyle birlikte olduğunuzda vücudunuzun verdiği 8 işaret.

Yanlış kişiyle mi birliktesiniz? Vücudunuzun verdiği bu işaretlere dikkat edin

Bitmek bilmeyen baş ağrıları, durduk yere gelen kaygı krizleri... Bunların sıradan rahatsızlıklar olduğunu düşebilirsiniz. Ancak aşk hayatınızda yaşadığınız olumsuzluklara vücudunuz belli başlı tepkiler verir. Siz farkında olmasanız bile, vücudunuz sizin yanlış kişiyle birlikte olduğunuzu ve yaşadığınız ilişkinin sizi içten içe yorduğunu ifade eden bazı sinyaller gönderir. Yanlış kişiyle birlikte olduğunuzda vücudunuzun verdiği 8 işaret hakkında detaylar haberimizde.

1-Baş ağrıları

Ardı arkası kesilmeyen baş ağrıları, aşırı strese maruz kalmanın bir belirtisi. Kötü giden bir ilişki kadar insanı strese sokan başka bir durum neredeyse yoktur. Baş ağrılarınızı dikkate alın ve işler daha da kötüleşmeden önleminizi almaya başlayın.

2-Kaygı krizleri

İlişki öncesi sakin bir insansanız ve ilişki süresince kaygılarınızın arttığını ve sürekli endişeli bir ruh hali içinde bulunduğunuzu fark ettiyseniz, bu ilişkinin size zarar verdiğinin göstergesidir.

3-Sesiniz kısılıyorsa

Bir ilişkide kavga ve tartışma olmazsa olmazdır. Ancak sesiniz kısılacak derecede bir kavga söz konusuyla ilişkinizi gözden geçirmenizde fayda var.

4- Sürekli yorgun hissediyorsanız

Yanlış kişiyle birlikte olmanız, hem fiziksel hem de ruhsal olarak yorgun hissetmenize neden olur. Yaşanabilecek kavgalara hemen tepki verme isteği sizi strese sokar.

5-Duygusal organ: Bağırsak

Karnımızda hissettiğimiz her gurultunun sebebi açlık değildir. Stres vücutta ilk olarak bağırsağı etkiler. Sorunlu ilişki sadece ruhsal durumunuzu değil, sindirim sisteminizi de direkt etkiler.

6-Orgazm olamıyorsanız

İlişkide mutsuzluk, cinsel hayatta da mutsuzluk demektir. Yanlış kişiyle birlikte olduğunuzu vücudunuz hissettiğinden, cinsel hayatınızda sıkıntılar meydana gelir. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızda ten uyumunun olmaması, cinsel olarak tatmin olmanızı engeller.

7-Uykunuzda sorunlar varsa

Partnerinizin yanında rahat bir uyku çekemiyorsanız, içten içe ilişkinizin size zarar verdiğinin farkına varmanız gerekir. Uyusanız bile yorgun uyanıyorsanız ve yeterince dinlenemiyorsanız ilişkinizi gözden geçirin. Kendinize eziyet etmenizin bir manası yok.

8- Gerilen kaslar

Partnerinizin yanında vücudunuz kasılıyorsa bu kendinizi rahat hissetmediğiniz anlamına gelir. Belki de durup neden rahat hissetmediğinizi ve bu ilişkinin sizden neler götürdüğünü enine boyuna düşünmeniz gerekiyordur.