Sergen Yalçın'ın videosu ortaya çıkardı! Ümraniye'deki ormanlık alana ne oldu?

ergen Yalçın'ın yer aldığı, Beşiktaş'ın Ümraniye ilçesinde yer alan Nevzat Demir Tesisleri'nde çekilen görüntülerde attığı golü anlatan Yalçın'ın arkasında yer alan ormanlık arazide ağaçların büyük bir bölümünün yok olduğu görüldü.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü geçtiğimiz 25 Mayıs'ta resmi Twitter hesabından bir paylaşım yaparak, 100. yıl şampiyonluğunun yıl dönümüne ilişkin bir video paylaştı.

Beşiktaş Kulübü'nün Twitter hesabından yapılan paylaşımda konu 100. yıl şampiyonluğu olsa da, dikkatleri çeken başka bir ayrıntı vardı.

ORMAN KATLİAMI MI?

Beşiktaş'ın Ümraniye ilçesinde yer alan Nevzat Demir Tesisleri'nde çekilen görüntülerde attığı golü anlatan Yalçın'ın arkasında yer alan ormanlık arazide ağaçların büyük bir bölümünün yok olması dikkat çekti. Bu durum ise akıllara "Orman katliamı mı yapılıyor?" sorusunu ise akıllara getirdi.

ŞENOL GÜNEŞ, GÜNDEME GETİRMİŞTİ

Bu günlerde Milli Takımlar Teknik Direktörlüğü görevini sürdüren Şenol Güneş, Beşiktaş Teknik Direktörlüğü görevinde olduğu dönemde, Siyah-Beyazlı kulübün altyapı tesislerinin Nevzat Demir Tesisleri'nin olduğu alana getirilmesini istemişti. Güneş, bu istediğini defalarca basın toplantılarında dile getirmesine rağmen dönemin Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın girişimleri de sonuçsuz kalarak bürokratik engellerden dolayı proje gerçeklememişti.

GENÇLEŞTİRME ÇALIŞMASI

Konuya ilişkin Günboyu Gazetesi'ne açıklamada bulunan Ümraniye Belediye Meclis Üyesi CHP'li Ali Kılıç, kendisinin bölgeye giderek gözlem yaptığını belirterek, "Gençleştirme çalışması yapılıyor. Yeni fidanlar ekildi" ifadelerini kullandı.

İşte bölgenin uydu görüntüleri:

Sergen Yalçın'ın videosu ortaya çıkardı! Ümraniye'deki ormanlık alana ne oldu? - Resim : 1

Nevzat Demir Tesisleri'nin önceki yıllara ait havadan çekilmiş fotoğrafı:

Sergen Yalçın'ın videosu ortaya çıkardı! Ümraniye'deki ormanlık alana ne oldu? - Resim : 2

Etiketler
Beşiktaş Sergen Yalçın Ümraniye