Google Clips nedir!

Google, Pixel 2 serisi ile birlikte sürpriz bir cihaz tanıtarak dikkat çekmeyi başarmış durumda. Google Clips adı verilen cihaz ile hayatınızdan önemli anları kolayca kayıt altına almanız mümkün.

Google Clips nedir!

Nesnelere kolayca tutturularak çekim yapma gerçekleştirebilme yeteneğine sahip olan Clips, sadece 60.5 gram ağırlığında ve 49 milimetre uzunluğunda.

Ufak tefek cihazın önünde büyük ve çıkık bir kamera lensi yer alıyor. Bu lens 130 derece görüş alanına ve f/2.4 diyaframa sahip. Kamera sensörünün çözünürlüğü hakkındaysa detay verilmiyor.

Clips, yapay zeka desteği ile hayattan detayları mümkün olan en kaliteli biçimdeyakalamak için tasarlanmış.

Makine öğrenimi ile kamera, en keskin şekilde en önemli detayları saniyede 15 kare ile yakalıyor. Daha sonra yapay zekanın yakaladığı ve seçtiği fotoğraflardan istediklerinizi ayırabiliyorsunuz.

Ayrıca, en çok çektiğiniz yüzleri öğrenebilen yapay zeka belirli görüntüleri öne çıkarabiliyor. Bu işlemin kamera içerisinde gerçekleştirildiğini ve herhangi bir bağlantıyla sunuculara aktarılmadığının altını çizelim.

Kamera üzerindeki tek tuş ise, ön tarafta konumlandırılmış olan büyük bir deklanşör tuşu. Kendi başına dik bir şekilde durabilen ürünün arkasındaki kıskaç sayesindeyse ürünü isterseniz cebinize tutturmanız mümkün.

16 GB dahili depolaması bulunan ürünlerden çektiğiniz görüntüleri Android 7.0 Nougat ve üstüne sahip Android cihazlara Wi-Fi ve Bluetooth üzerinden aktarabiliyorsunuz.

Google Clips satın almak isteyenler, şirketin çevrimiçi mağazasından bekleme listesine kayıt olabiliyor.( Shift Delete)

Etiketler
Google