Fortnite oyuncularını kızdıracak gelişme

Epic Games’in 200 milyonu aşkın oyuncusuyla dünyanın en çok oynan oyunlarından biri olan oyunu Fortnite, 8.10 güncellemesiyle beraber yepyeni sürprizlerle geliyor.

Fortnite oyuncularını kızdıracak gelişme

Dünyanın önde gelen oyunlarından Fortnite, etkileşimi arttırmak adına çapraz form desteğini geliştiriyor. 8.10 güncellemesiyle gelen destekte PlayStation 4, Xbox One oyuncuları ve mobil ve Nintendo Switch oyuncuları birbirleriyle eşleşecek.

Battle Rus üzerinden otomatik olarak gerçekleşecek işlem zorunlu olarak kullanılacak. Bu işlemi gerçekleştirmek istemeyen kullanıcılar ise Battle Rus modundan yararlanamayacak ve yalnızca Creative Mode ve Playgrounds modlarını kullanabilecek.

Epic Games ise bu özellikle beraber oyuncu havuzlarının daha iyi bir şekilde dengeleneceğini ve daha fazla oyun modunun kullanılacağını açıkladı.

Konsol oyuncuları tarafından bakacak olursak bu durum onları rahatsız etmeyecektir fakat Nintendo Switch ve Mobil oyuncularının genel olarak daha zor bir kontrolcüye sahip olması nedeniyle aralarında dezavantaj sağlaması muhtemel.

8.0 güncellemesiyle beraber aynı zamanda The Baller adında yeni bir araç ekleniyor.