Twitter'dan bir yenilik daha!

Twitter’ın mobil uygulamalada profillerin hızlı bir şekilde görüntülenmesini sağlayacak yeni bir özellik üzerinde çalıştığı duyuruldu.

Twitter'dan bir yenilik daha!

Mikroblog sitesi Twitter, güncellemelerini hız kesmeden sürdürüyor.

Geçtiğimiz haftalarda gece modundaiyileştimeler yapacağını açıklayanTwitter, şimdi de yepyeni bir özellik üzerinde çalıştığını resmen açıkladı.

Twitter’ın yeni özelliği sayesindeprofilleri hızlı bir şekilde görüntüleyebileceksiniz.

Twitter’ın şimdilik belli başlı kullanıcılar üzerinde denediği hızlı profil görüntüleme özelliği oldukça hayat kolaylaştıracak gibi görünüyor.

Peki, bu yeni özellik nasıl çalışacak? Örneğin; bir konuşmada etiketlenen birinin üzerine tıkladığında direkt olarak profili açılıyordu. Bu da zaman kaybına neden oluyordu.

Twitter yeni özelliği ile kişinin üzerine tıklandığında, profili pop-up şeklinde açarak daha sağlıklı bir deneyim sunacak.

Aslında bu özellik iPhone 6s ve sonrası (iPhone Xr hariç) tüm iPhone modellerinde yer alıyordu. 3D Touch sayesinde profile hafif bastığınızda pop-up ekran açılıyor ve profili açmadan görüntüleyebiliyordunuz.

Ancak Twitter’ın yeni özelliği 3D Touch kısayolundan daha stabil çalışacak ve daha fazla seçenek sunacak.

Şimdilik test aşamasında olan bu özelliğin önümüzdeki günlerde güncelleme ile hem iOS hem de Android kullanıcılarının beğenisine sunulmasını bekliyoruz.

Etiketler
Twitter Uygulama