Sosyal medya platformları altın çağında: İşte en çok kullanılan uygulamalar!

Koronavirüs salgınıyla birlikte artan internet kullanımı nedeniyle sosyal medya platformları altın çağını yaşamaya başladı. 2021 yılında dünyada en çok kullanılan sosyal medya uygulamaları belli oldu. İşte şaşırtıcı sonuçlar...

Sosyal medya platformları altın çağında: İşte en çok kullanılan uygulamalar!

Koronavirüs salgınıyla birlikte artan internet kullanımı, sosyal medya platformlarının kullanıcı sayısında büyük bir artışa neden oldu. Peki en çok kullanılan sosyal medya platformu hangisi? İşte şaşırtan sonuçlar...

Haber Global'de yer alan habere göre We Are Social, 2021 yılında dünyada en çok kullanılan sosyal medya platformlarını açıkladı.

We Ara Social'in açıkladığı verilere göre Facebook, 2.7 milyar kullanıcı sayısıyla birinci sıraya yerleşti. İkinci sırada ise 2.2 milyar ile YouTube yer aldı.

WhatsApp 2 milyar kullanıcı ile üçüncü, Facebook Messenger 1,3 milyar ile dördüncü, Instagram ise 1,221 milyar ile beşinci oldu.

TWITTER ŞAŞIRTTI

Wechat, 1.2 milyar ile altıncı, QQ ise 617 milyonla yedinci oldu. Twitter'ın sıralamadı yeri ise şaşkınlık verdi. Türkiye'de yaygın olarak kullanılan Twitter, 353 milyon ile alt sıralarda yer aldı.

Etiketler
Altın Koronavirüs Inter Salgın