Bill Gates Bodrum'da akşam yemeğine servet bıraktı

Tatil için Bodrum'a gelen Bill Gates'in lüks otelde yediği bir akşam yemeği için ödediği hesap dudak uçuklattı. Akşam yemeği için tercih ettiği lüks otelde 80 bin liralık hesap ödedi. Bodrum'da çok kalmayan Bill Gates lüks yatıyla Türkiye'den ayrıldı.

Bill Gates Bodrum'da akşam yemeğine servet bıraktı

ABD'li iş insanı Bill Gates, lüks yatıyla Bodrum açıklarına geldi. Arkadaşlarıyla birlikte beldedeki ünlü bir hotelin et restoranında yemek yiyen Gates, 80 bin liralık hesap ödedi.

Ziyaretini gizli tutan ünlü iş insanı, yemeğinin ardından yatına geçerek ülkeden ayrıldı.

Bodrum, dünyadan gelen pek çok zengin iş insanının uğrak yeri olmaya devam ediyor. Rus milyarderlerin ardından bu kez de Microsoft'un kurucusu Bill Gates, geçtiğimiz günlerde süper lüks yatıyla gözde tatil beldesine geldi.

Et restoranı tercih etti, 80 bin lira hesap ödedi

Arkadaşlarıyla birlikte bölgedeki ünlü bir hotelin et restoranına giden Gates, oldukça keyifli bir akşam geçirdi. Sabah'ın haberine göre, masayı donatan ekip, kendilerine yemek ziyafeti çekti. Gates ve altı arkadaşı, bu ziyafet için 80 bin liralık hesap ödedi.

Basına yakalanmamayı başardı

Ziyaretini gizli tutan ve basına yakalanmamayı başaran Gates, ardından mekandan ayrılıp lüks teknesine geçti. Gates'in teknesinin Süveyş Kanalı yakınlarında olduğu öğrenildi.

Etiketler
Bodrum Bill Gates Lüks Türkiye