Domain piyasasında şok: TeknoClouds'ta büyük vurgun iddiası!

Birçok kişinin ucuz fiyatları nedeniyle alan adı kaydı için kullandığı TeknoClouds'a kayıtlı alan adlarına ulaşılamıyor. Ücreti alınan bazı alan adlarının ise askıya alındığı görüldü.

Domain piyasasında şok: TeknoClouds'ta büyük vurgun iddiası!

Birçok kişinin ucuz fiyatları nedeniyle alan adı kaydı için kullandığı TeknoClouds'a kayıtlı alan adlarına ulaşılamıyor. Ücreti alınan bazı alan adlarının ise askıya alındığı görüldü. Konu hakkında firmadan bir açıklama gelmezken, firmanın sahibinin sosyal medya hesaplarını kapattığı ortaya çıktı.

Domain piyasasında şok: TeknoClouds'ta büyük vurgun iddiası! - Resim : 1

Aykırı'nı haberine göre; Türkiye'de binlerce insanın ucuz fiyatlarından dolayı alan adı (domain) kaydında kullandığı TeknoClouds firmasına ulaşılamıyor. TeknoClouds'a kayıtlı domainlere ulaşılamazken, ücreti ödenen birçok alan adının askıya alındığı görüldü.

Söz konusu olaya firma tarafından çözüm üretilmemişken, Firmanın internet sitesindeki destek sistemi ve canlı destek seçeneklerinin kaldırıldığı ortaya çıktı. Ayrıca firmanın e-postalara ve telefonlara cevap vermediği öğrenildi.

Yaşanan sorunun ardından TeknoClouds firmasının sahibi Bayram Konaçoğlu'nun ise sosyal medya hesaplarını kapattığı tespit edildi.

Firmanın mağdurlarının 'R10.net' gibi forumlarda şikayetlerini dile getirerek, haklarını aramaya çalıştığı görülürken, firmanın kendisini şikayet eden müşterilerin hesaplarını sildiği iddia edildi.

TeknoClouds müşterisi olan bazı kullanıcılar ise firmanın bulunduğu adrese gittiklerini ancak firmanın 2 ay önce adresten taşındığını öne sürdü.

Yine TeknoClouds'ta yaşanan sorunların aynısının DomainTR firmasında da yaşandığı ileri sürüldü. Kullanıcılar, DomainTR firmasının alan adlarını (domain) sildiğini belirtti.

Domain piyasasında şok: TeknoClouds'ta büyük vurgun iddiası! - Resim : 2