Facebook çöktü mü? Facebook neden açılmıyor? Facebook hata veriyor

Dünyada ve ülkemizde milyonlarca kullanıcısı olan Facebook çöktü mü sorusu araştırılıyor. 9 Nisan 2021'de Facebook'a girmeye çalışan kullanıcılar bir türlü erişim sağlayamıyor. İşte detaylar...

Facebook çöktü mü? Facebook neden açılmıyor? Facebook hata veriyor

Dünyada ve ülkemizde milyonlarca kullanıcısı olan Facebook çöktü mü sorusu araştırılıyor. İnstagram'da yaşanan erişim probleminden sonra Facebook'ta yaşanan erişim sorunu gibi problemlerle karşı karşıya kalan kullanıcılar arama motorlarında "Facebook çöktü mü?" sorusuna yanıt arıyor. İşte son dakika detayları!

Akşam saatlerinden itibaren Facebook'ta erişim sorunu yaşandığı konuşulmaya başlandı. İnstagram'da yaşanan erişim sıkıntısının ardından dünyada ve ülkemizde milyonlarca kullanıcısı olan Facebook erişim sıkıntısı ile karşı karşıya kalan kulanıcılar konu ile ilgili araştırmalar yapmaya başladılar. Peki; Facebook çöktü mü neden açılmıyor? İşte son dakika detayları!

FACEBOOK ÇÖKTÜ MÜ?

Facebook'ta birçok kullanıcı erişim problemleriyle karşılaştı. Uygulamada bazı kullanıcılarda yavaşlama yaşandığı belirtilirken, bazı kullanıcılarda da hiçbir sorun bulunmuyor. Konuya dair Facebook'tan resmi bir açıklama yapılmadı. Facebook'a erişim sağlanamadığı kullanıcılar tarafından bildiriliyor.

Etiketler
Facebook