Huawei P40, P40 Pro, P40 Pro+ modellerini tanıttı

Huawei 2020 akıllı telefon piyasasına bir değil tam üç amiral gemisi telefon sokmaya hazırlanıyor.

Huawei P40, P40 Pro, P40 Pro+ modellerini tanıttı

Huawei 2020 akıllı telefon piyasasına bir değil tam üç amiral gemisi telefon sokmaya hazırlanıyor.

HUawei P serisi bu cihazların modelleri P40, P40 Pro ve P40 Pro+ olarak isimlendirildi.

İlk olarak her üç cihazın da dizaynı temelde aynı. P40, 6,1 inçlik ekranı ile aralarındaki en küçük model. Her üç cihaz da metal ve cam materyalden oluşan bir görünüme sahip ve hepsinde de üç renk seçeneği bulunuyor: 'Buz Beyazı', 'Siyah' ve 'Derin Deniz Mavisi'.

P40 Pro ve Pro+ için ayrıca mat olarak 'Donuk Gümüş' ve 'Altın' renkleri mevcut. Tüm materyallerde parmak izi kalmaması için özel bir kaplama da bulunuyor.

Safir kadar güçlü seramik materyal seçeneği

Sadece P40 Pro+'un siyah veya beyaz modelinde mat yerine seramik görüntülü materyal seçeneği bulunuyor. Huawei seramik modellerin özel bir koruma gibi tasarlandığını söylüyor. Buna göre Huawei nanotek seramik materyal için seramik partikülleri çok yüksek ısılarda basınçla sıkıştırılarak meydana getiriliyor ve daha sonra 1500 derecelik fırınlarda 5 gün boyunca bekletiliyor. Bu süreç materyale elmasa yakın safir kadar güçlü hale getiriyor.

Üç mnodelde de 3,5 mm'lik kulaklık girişi bulunmuyor. Hepsinde parmak izi tarama sistemi yer alırken yeni sensörlerin P30 modellerinden daha geniş ve hızlı tepki verdiği ileri sürüldü.

Etiketler
Huawei Telefon Akıllı Telefon