Google Play Filmler için ücretsiz film izleme müjdesi

Google, yakında Google Play Filmler ile alakalı önemli bir duyuru yapabilir. Uygulama ücretsiz film izleme dönemi başlıyabilir.

Google Play Filmler için ücretsiz film izleme müjdesi

Google Play Filmler uygulaması biliyorsunuz Netflix gibi çalışmıyor. Uygulama içerisindeki filmler ya satın alınarak ya da belirli süreler için kiralanarak izleniyor. Ancak bunlar arasına yakında yeni bir seçenek daha geliyor gibi duruyor.

Log.com.tr'de yer alan habere göre XDA tarafından Android kodlarında bulunduğu kadarıyla Google, mobil uygulamada “reklam destekli” yüzlerce ücretsiz film sunmayı planlıyor. Yani kişiler filmi ücretsiz olarak izleyecek ancak içerisinde “birkaç reklam” ile karşılaşacak.

Firmanın bu reklam destekli altyapıyı platform içerisinde her film için aktif etmesi beklenmiyor. Özellikle de yeni filmlerde böyle bir kullanımın sağlanmayacağı düşünülüyor. Burada daha çok üstünden uzun bir süre geçmiş eski filmlerin hedeflendiği düşünülüyor. Ayrıca şu an içerikte gösterilecek reklamların sıklığı ya da miktarı hakkında da bilgimiz bulunmuyor.

Yapılan çalışma Google Play Filmler özelinde güzel görünüyor Firmanın buradan ulaşabileceğiniz uygulaması için yaptığı resmi açıklama ise şu şekilde karşımıza çıkıyor:

“Google Play Filmler ile, Google Play’de satın aldığınız veya kiraladığınız filmleri seyredebilirsiniz. En sevdiğiniz filmleri Android telefonunuzda veya tabletinizde ya da Chromecast kullanarak herhangi bir HDTV’de anında seyredebilirsiniz. Ayrıca videoları indirerek, İnternet bağlantınız olmadığında bile her yerde seyretmeniz mümkündür.

Aradığınız film henüz kullanıcılara sunulmadıysa, filmi istek listenize ekleyebilir, böylece film satışa veya kiralamaya hazır olduğunda bildirim alabilirsiniz.” Yeni reklam destekli ücretsiz film izleme film süreci hakkında bilgilerin yakında netleşmesi bekleniyor. Bu yapının servisin kullanımını katlayacağı düşünülüyor.

Etiketler
Google Film Uygulama