Apple Türkiye'de en büyük mağazasını açıyor! Yıllık 1 milyon ziyaret bekliyor

Türkiye’deki üçüncü ve en büyük Apple mağazası, İstanbul'da açılacak.

Apple Türkiye'de en büyük mağazasını açıyor! Yıllık 1 milyon ziyaret bekliyor

Apple’ın Türkiye’deki 3. mağazasını ne zaman açacağı uzun zamandır merak edilen detaylar arasında yer alıyordu.

Geçtiğimiz günlerde yeni Apple Store hakkında ilk bilgiler gelmeye başladı. Shiftdelete'nin haberine göre Türkiye’deki üçüncü Apple mağazası, Caddebostan’da açılacak.

İşte Caddebostan Apple Store ile ilgili bilinmeyenler!

Yeni Apple Store’un tam konumu neresi olacak?

Apple, son birkaç yıldır Türkiye’deki faaliyetlerine Zorlu Center’da ve Akasya AVM’de olmak üzere iki mağazası ile devam ediyordu. Ancak bu yıl içerisinde bu mağazalara bir yeninin daha eklenmesi bekleniyor. Ayrıca bu mağazanın tam adresinin ise şu şekilde olacağı ön görülüyor: Abdulkadir Noyan St. No:13 Caddebostan, 34728 Kadıkoy/Istanbul

Türkiye’deki üçüncü Apple mağazası hepsinden farklı olacak

Ulaştığımız bazı bilgilere göre Apple’ın Türkiye’deki yeni mağazası, alışılmadık bir mağaza konsepti ile bizleri karşılayacak. 3. nesil olacağı belirtilen mağazanın her tarafında Apple’ın en yeni nesil patentli camları kullanılacak. Daha önceden Türkiye’de açtığı iki mağazasını da ikinci nesil mağaza olarak konumladıran Apple, bu mağazasını üçüncü nesil mağaza olarak inşa edecek.

Üçüncü nesil olmasının yanı sıra mağaza, 4 katlı olacak. İki kat Apple çalışanları için ayrılırken, diğer iki kat müşteri deneyimini artırmak için kullanılacak.

Ayrıca elimize geçen mağaza raporu, mağaza ile ilgil bazı detayları da bizlere gösteriyor. Bunlar arasında mağazanın koru ve sokak şeklinde dizayn edileceği yer alıyor. Bu da mağazanın yalnızca alışveriş için değil müşteriler için güzel bir dinlenme yeri olacağını gösteriyor. Mağazadaki internetin de oldukça hızlı olacağı bahsedilen detaylar arasında.

En büyük Apple mağazası olacak

Bu mağazanın önemli olmasının en büyük sebeplerinden biri ise Doğu Avrupa ve Orta Doğu’daki en büyük mağaza olması. Metrekare bakımından en büyük mağaza olacak olan Caddebostan Apple Store, aynı rekoru çalışan sayısı ile de kıracak.

Avrupa’nın en büyük Apple Store için 24 milyon 678 bin dolarlık yatırım yapan Apple’ın mağazaya beklediği ziyaretçi sayısı ise, yıllık 1.080.000 şeklinde. İnşaatı yapan şirketin İspanya kökenli EMPTY olduğunu da belirtelim.

Sızıntıdır. İlerleyen zamanlarda değişkenlik gösterebilir.

Etiketler
Apple Türkiye