Disney+ ilk günden 10 Milyon aboneye ulaştı

The Walt Disney Company'nin merakla beklenen dijital platformu Disney +, piyasaya sunulur sunulmaz 10 milyon kişiye ulaştı.

Disney+ ilk günden 10 Milyon aboneye ulaştı

ABD'de ve uluslararası piyasada hizmete giren dijital yayın platformu Disney +, Netflix'i bitirecek hamle olarak görülüyor.

Medyafaresi'nin haberine göre Disney +, 7 dolardan sunduğu aboneliğiyle lansmanı yapıldıktan hemen sonra abone sayısındaki inanılmaz patlamayla 10 milyon kişiyi aştı..

Disney + henüz Türkiye'de hizmete girmedi. Medyafaresi.com'un edindiği bilgilere göre, 2020 yılı içerisinde Disney + Türkiye'deki kullanıcılar için de erişime açık hale gelecek.

Disney + nedir?

Disney +, Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic ve daha pek çok yerdeki filmler ve gösteriler için özel bir yayın platformu.

Walt Disney Company'nin Doğrudan Tüketici ve Uluslararası segmentinden, Disney + internete bağlı her cihazdan izlenebiliyor.

Disney+, Çeşitli orijinal uzun metrajlı filmler, belgeseller, canlı aksiyonlar ve animasyon dizileri ve kısa filmler içeren reklamsız bir program akışı sunuyor.

“The Mandalorian”, “High School Musical: The Musical: The Series”, “Jeff Goldblum'a Göre Dünya” ve “Encore!” ve “Lady and Tramp” ve “Noelle” filmlerini içeren içerikler oluşturuldu.

Disney'in inanılmaz sinema ve televizyon eğlence arşivine ve “The Simpsons” serisinin 30 sezonuna birden erişim mümkün.

The Walt Disney Studios tarafından 2019 ve sonrasında yayınlanan “Captain Marvel” “Avengers: Endgame, “Aladdin”, “Oyuncak Hikayesi 4”, “Aslan Kralı”, “Maleficent: Kötülüğün Metresi”, “Frozen 2” ve “Yıldız Savaşları: Skywalker'ın Yükselişi.” de seyirciye sunulan seçenekler arasında.