Yeni iPhone'un fiyatı belli oldu

iPhone'un yeni modeli iPhone 11'in fiyatları açıklandı. Apple'ın bu gece lansmanını yaptığı iPhone 11'in fiyatları da yaklaşık olarak belli olmuş oldu.

Yeni iPhone'un fiyatı belli oldu

Akıllı telefon dünyasının öncülerinden olan Apple, yeni telefon modeli olan iPhone 11’i San Francisco’da düzenlenen lansmanda tanıttı.

APPLE ARCADE

Apple, lansmanda ilk önce aylar önce duyurduğu Arcade'nin detaylarını paylaştı. Apple Arcade, 19 Eylül'de 150 ülkede aylık 4.99 dolardan hizmete girecek.

APPLE TV PLUS

Apple, Netflix'e rakip olarak Apple TV Plus'ı 1 Kasım'da 100'ü aşkın ülkede kullanıma sunacak. Apple TV Plus'ın aylık 4.99 olacağı duyuruldu. Apple ürünü alanlara 1 yıl Apple TV+ ücretsiz.

İPHONE 11'İN ÖZELLİKLERİ

Teknoloji devi üç modelde de A13 çipi yer alacak. Modellerin fiyatları sırası ile 749, 999 ve 1099 dolar olacak. Henüz resmi bir açıklama bulunmasa da en ucuz iPhone 11 modelinin vergiler dahil 10 bin TL olması bekleniyor. iPhone 11 Pro için beklenen fiyat 12 bin TL, iPhone 11 Pro Max için ise 14 – 18 bin TL

GENİŞ AÇILI KAMERA

Geniş açılı bir kamerası olacak. Diğer modellere göre portre özelliği öne çıkarıldı. Stüdyo kalitesinde fotoğraf çekilebilecek.

GECE MODU

Gece modu otomatik olarak çalışacak.

VİDEO

Saniyede 60 kare ekleyebilecek. iPhone 11 diğer modellere göre en hızlı işlemciye sahip telefon olacak. iPhone 11'in en son çıkan modele göre 1 saat daha fazla batarya süresi var. iPhone 11 akıllı telefonlarda olan en hızlı çipe sahip.

Etiketler
Apple iPhone