The Last of Us 2 ne zaman çıkacak? Oyuncuları heyecanlandıran sızıntı

PS4 platformunun son özel yapımlarından olması beklenen The Last of Us 2 oyununun çıkış tarihi en az PS5 çıkışı kadar merak ediliyor. Oyun ne zaman geliyor?

The Last of Us 2 ne zaman çıkacak? Oyuncuları heyecanlandıran sızıntı

PS4 platformunun son özel yapımlarından olması beklenen The Last of Us 2 oyununun çıkış tarihi en az PS5 çıkışı kadar merak ediliyor.

Yeni sızıntıya göre oyunun, geçmişte de kulislerde konuşulduğu gibi, Şubat 2020‘de yayınlanacağını belirtiliyor.

Sızıntıya imza atan kaynağın geçmişte Death Stranding için isabetli bir tarih sızıntısı gerçekleştirmesi de ümitlerimizi yeşertiyor.

Aynı kaynak oyunun dört farklı versiyonla satışa sunulacağını da belirtmiş. Standard Edition, Special Edition, Collector’s Edition, Ellie Edition olarak belirtiliyor bu versiyonlar. İlk üç versiyona zaten hemen her büyük oyundan alışığız. Ancak burada dikkat çeken Ellie Edition. Bu versiyonun içeriği ne yazık ki sızıntılar arasında yer almıyor.

Oyun, Nisan 2019’da final sahnesini çekmişti. O dönemde de oyunun en iyi ihtimalle 2020’de çıkabileceğine ve çekimlerin ötesinde geliştirici ekibin oyun üzerinde biraz daha çalışmaya ihtiyacı olabileceğine değinmiştik.

2020’nin başında çıkarsa PS4 için son özel oyunlar arasında yer alacak olan yapım, ilk oyun gibi iki konsol arasındaki “bağı” oluşturacak isim de olacak gibi görünüyor. Öte yandan PS5 konsolunun 2020 sonbaharında çıkması bekleniyor.

Kaynak: Log.com.tr