Astrolog Dinçer Güner uyardı: Dört gün sürecek çok önemli olaylar olacak

Ünlü astrolog Dinçer Güner, gökyüzünde yaşanan astrolojik olayları yorumladı. Güner, 24 Mayıs Salı günü saat 23.31'de başlayacak olan gökyüzü olayı ile ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu.

Astrolog Dinçer Güner uyardı: Dört gün sürecek çok önemli olaylar olacak

Koronavirüs pandemisi henüz ortaya çıkmamışken ünlü astrolog Dinçer Güner, katıldığı bir televizyon programında global bir salgın krizinden söz etmişti. Koronavirüs pandemisini bilmesiyle dikkatlerin üzerine çekildiği Dinçer Güner, sosyal medya hesaplarından bu kez 24 Mayıs Salı günü saat 23.31'de başlayacak olan gökyüzü olayı ile ilgili dikkat çeken yorum ve tavsiyelerde bulundu.

Astrolojik yorumlarıyla Türkiye'nin en başarılı astrologları arasında gösterilen Dinçer Güner, 24 Mayıs 2022’de gerçekleşecek olan gökyüzü olayını şöyle özetledi:

“Salı günü Ay 23.31 ile 23.39 arasında boşlukta olacak, akabinde Koç burcuna geçecek. Venüs ile Satürn arasında olumlu bir etkileşim olacak.

4 GÜN SÜRECEK

Etki süresi +/- 4 gün… Özel hayatın sorunlarını tespit etmek ve bu sorunlar üzerine ciddi konuşmalar yapmak için ideal.

İLİŞKİLERE DİKKAT!

Bugün keyiflerden çok sorumlulukların üzerine eğileceğiz. İşlere odaklı ve gerçekçi olmak zorundayız. İlişkilere elbette dikkat!

FAYDALANMAK İSTEYEBİLİRİZ

Aşırı isteklerden ve abartıdan kaçınmalı. Bizden daha yaşlı ve tecrübeli kişilerin fikirlerinden ve tavsiyelerinden faydalanmak isteyebiliriz.

İLGİ DUYABİLİRSİNİZ

Hatta uzun sürebilecek ilişki veya ortaklıkların temeli atılabilir. Hatta bu dönem yaşça sizden büyük kişilere karşı ilgi duyabilirsiniz.

HARİKA BİR DÖNEM

Mevcut ilişkilerdeki sorunları çözmek adına masaya yatırmak içinde harika bir dönemdir. Bu dönem yatırım yapmak, paramızın değerini bilerek harcamalarımızı ona göre yapmak daha olasıdır.

KOLAY DEĞİL

Tasarruf etmek, para biriktirmeye başlamak için de idealdir. Yani bu açı buna işaret ediyor ama şu an tabii bunu yapabilmek pek kolay değil maddi olarak.

Etiketler
Astroloji