22 - 28 Mart haftalık burç yorumu ve dolunayda bizleri neler bekliyor? - Tüm burçlar

Astrolog Sitare İnal 22 - 28 Mart haftasında burçları bekleyen gelişmeleri ve dolunay etkilerini yorumladı.

Astrolog Sitare İnal 22 - 28 Mart haftasında burçları bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Koç burcu ve yükselen Koç haftalık burç yorumu:

22-28 Mart haftasında artık kontrolün daha fazla sizde olduğunu hissedebilirsiniz. İlişkiler açısından rahat akan koşullar var. İstediklerinizi elde etmek için kendinizi daha sabırsız ve kontrolüz hissedebilirsiniz. İlişkiler konusunda aktif olabilir ve heyecan peşinde koşabilirsiniz. Kendinize bakım yapmak ve harcama yapmak için daha hevesli olduğunu bir dönem.

İletişim konusunda aktifsiniz. Eğitim ve ticari konularda kafanıza koyduğunuzu yapacaksınız. Geçen haftalardaki o mız mız halimden eser yok şimdi diyeceğiniz bir dönem başlıyor. Kısa yolculuklar için keyifli bir dönem ama yine de dikkatli olmanızı öneririm. 28 Mart’taki dolunayda ilişkileri dengelemek önemli olacak. Eski gönül kırgınlıklarınız ortaya çıkabilir. Bazı şeylere hızlı başlamak sizi yıpratabilir.

Boğa ve yükselen Boğa haftalık burç yorumu:

22-28 Mart haftasında kafanıza çok şey takabilirsiniz. Hem kişisel konular, ilişkiler maddiyat açısından biraz yorucu koşullar içinde olabilirsiniz. Bu durumlarla başa çıkmak veya karar vermek zor olabilir. Olgunlaşmasını beklemek daha iyi olabilir. Çok şeye takılabilir ve kurabilirsiniz açıkçası gereksiz kıskançlıklardan uzak kalmaya çalışmalısınız.

Yetenekleriniz ve kaynaklarınızla ilgili daha fazla karar alma ve kendinizi ileri taşımak için fırsat kolluyor olabilirsiniz. Yatırımlar açısından biraz kör noktadasınız. Kişisel konularınızı yönetmek zor olabilir. 28 Mart dolunayı hem ilişkiler hem da çalışma hayatınızla ilgili koşulları biraz karıştırıyor. İş hayatınızda yaşadığınız konular zihinsel olarak sizi yoruyor olabilir. İlişkilerinizi dengelemekte zorlanabilirsiniz.

İkizler ve yükselen İkizler haftalık burç yorumu:

22-28 Mart haftasında hareketli gündeminiz devam ediyor. İletişim konusunda çok hızlı gelişmeler içinde olabilirsiniz. Eğitim, ticari ve teknik işlerinizde kararlar alıyor olabilirsiniz. Geleceğinizi planlamak için kolları sıvamış gibisiniz. Bununla birlikte kafaya koyduğunuzu yapıyor olsanız da fazla takıntı yapıp yapmadığınıza dikkat edin. İlişkilerde kıskançlıklar olabilir. Flörtöz olduğunuz bir dönemdesiniz.

Aşk hayatınız, çocuklarınızla ilgili konularla ilgili gelecek planları içinde olabilirsiniz. Hobileriniz ile ilgili yatırımlar yapıyor olabilir, aynı meslek grupları ile çalışma içinde olabilirsiniz. Bu dönem aktif ve acelecisiniz. Çok iş yapıyor olabilirsiniz ve kafanız biraz bulanık olabilir, dikkatli olmanızı öneririm. 28 Mart dolunayında ilişkilerinize özen gösterin. Tepkilerinizi kontrol etmeniz zor olabilir. Yolunda gitmeyen küçük pürüzler sizi raydan çıkarmasın.

Yengeç ve yükselen Yengeç haftalık burç yorumu:

22-28 Mart haftasında iletişim konusunu fazla kafaya takabilirsiniz. Yanlış anlaşılmalar, iletişimden kaynaklanan sakatlıklar veya kafanızda kurduğunuz konular sizi yoruyor olabilir. Biraz oluruna bırakmanızı tavsiye ederim. İnandığınız konularda daha fazla kafanız rahat aslında ama sizi endişelendiren konularda fazla düşünüyor olabilirsiniz. Bununla birlikte toplum önündeki yeriniz, işiniz ve yöneticilerle olan konularınızda kendinizi daha güçlü hissediyor olabilirsiniz.

Kendinizi göstermek ve başarı elde etmek için çalışmalarınıza hız vermiş olabilirsiniz. İşlerinizle ilgili gelişmeler yaşanacağı gibi ev ve aile hayatınızla ilgili konular daha fazla ön plana çıkabilir. Bir evlilik veya evle ilgili bir değişiklik içinde olabilirsiniz. Bununla birlikte 28 Mart’taki dolunay da ilişkileri dengelemek çok önemli olacak. Zorlandığınız konular fazlasıyla ortalığa saçılabilir.

Aslan burcu ve yükselen Aslan haftalık burç yorumu:

22-28 Mart haftasında onaylanma ihtiyacınız artabilir. Hayatınızda inandığınız konulara karşı daha hızlı harekete geçme ihtiyacı içinde olacaksınız. Hukuksal konular varsa hayatınızda sert girişimlerde bulunabilirsiniz. Hala finansal konularda kafanız karılık ve netleşmeyen konular olabilir. Yabancılarla çalışıyorsanız veya yayıncılık medya işlerindeyseniz, üniversite de çalışıyorsanız bu konularda daha hızlı süreçler sizi bekliyor aslında. Uzun süredir ertelediğiniz konulara girişebilirsiniz.

Gelecek planlarınızla ilgili çok düşünüyor ve sorguluyor olabilirsiniz. Birçok kişinin fikrini almış ve kendinizi ileriye taşıyacak kararlar alıyor olabilirsiniz. Bu dönem eşinizle ilgili sorunlarla uğraşıyor veya evlilik veya boşanma mevzuları da gündeminizi kurcalıyor olabilir. 28 Mart dolunayında ilişkilerinizi dengelemek zor olabilir. Sizi eskiden beri üzen konular, düşünceler ortaya çıkabilir.

Başak ve yükselen Başak haftalık burç yorumu

22-28 Mart haftasında finansal konularla uğraşabilirsiniz. İlişkiniz veya yönetici vasfındaki kişiler sizi zorluyor olabilir. Eşin ortağın parası, banka kredileri, işlerinizi daha iyi hale getirmek için uğraştığınız konular sizi biraz strese sokacak olabilir. İlerletmek istediğiniz ve uğraştığınız işlerden tam gaz ilerlemek isteseniz de bazı konular elinizi ayağınızı bağlıyor olabilir.

İş hayatınızda veya yöneticilerinizle ilgili konularda gelişmeler olabilir. Eğitim, iletişim konusunda kendinizi daha iyi ifade ediyor ve işleriniz için önemli kararlar alıyor olabilirsiniz. Yoğun bir çalışma temposu sizi bekliyor. 28 Mart dolunayında hem ilişkilerinizde krizler ortaya çıkabilir, hem de finansal olarak kaygıya düşebilirsiniz. Kaynaklarınızı değerlendirmek için yatırım yapmak veya yatırımlarınızı dönüştürmeniz gerekebilir.

Terazi ve yükselen Terazi haftalık burç yorumu:

22-28 Mart haftasında eşinizle, ortağınızla veya en yakın arkadaşınızla ilgili konular gündeminizi oluşturacak. Onların hayatındaki gelişmelerden etkilenebilirsiniz. Bu dönemde ki süreçlerden onların eli daha kuvvetli gözüküyor. Aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilgili konularda ciddi karar süreçlerinde olabilirsiniz. İletişim, eğitim ve ticari konularda hız kazandırmaya çalıştığınız işleriniz için destek bekliyor olabilirsiniz.

Uluslararası işleriniz, yayıncılık medya veya üniversite ile ilgili konularda hız kazanma ve hatta kararlar alma aşamasında olabilirsiniz. İnandığınız konuları ortaya çıkarmakla ilgili önemli fikirler üretiyor olabilirsiniz. 28 Mart dolunayı sizin için ilişkiyi gösteriyor. Hayatınıza biri girebilir ama bu kişi biraz yaralı olduğunuz konuları tetikleyebilir. İlişkide olduğunuz kişi ile de biraz sıkıntılı bir süreç geçirebilirsiniz.

Akrep burcu ve yükselen Akrep haftalık burç yorumu:

22-28 Mart haftasında iş hayatınızla ilgili konular hız kazanabilir. Çalışma arkadaşlarınız, iş ortamınızla ilgili hızlı kararlar alabilirsiniz. Bazı konularda fazlasıyla başınıza buyruk davranıyor olabilirsiniz ve bunlar sıkıntı yaratabilir. Sağlığınıza ekstra önem vermeniz gereken bir hafta içindesiniz. Takıntılı olduğunuz konular sizi yorabilir. İş hayatınızda yeni bir ilişki başlıyor olabilir. Hayatınızda stresleri yönetmek biraz zor olabilir.

Finansal konular, eşin ortağın parası, miras gibi konularla uğraşıyor olabilirsiniz. Finansal konularda kararlar almak veya yatırım yapma isteği içinde olabilirsiniz. Bununla birlikte bu konuları şuan için iyi yönetebileceğiniz bir ortam içinde olmadığınızı söylemeliyim. 28 Mart dolunayında ilişkiniz sizi biraz yorabilir. İş hayatınızdaki konular veya ilişkinizle ilgili gelişmeler sizi yıpratabilir.

Yay burcu ve yükselen Yay haftalık burç yorumu:

22-28 Mart haftasında aşk hayatınızla ilgili hızlı gelişmeler olabilir. Kafanıza koyduğunuz şeyi yapmakla ilgili güçlü bir his içinde olabilirsiniz. Biraz aceleci ve fevri kararlar alabilirsiniz. İlişkiniz içinde takıntılı ve kıskanç tarafınızı ortaya çıkaracak şeyler yaşayabilirsiniz. Çocuklarınızın hayatındaki gelişmeler sizi de etkiliyor olabilir. Bu dönemde hayatınızın çok hızlandığını ve bir sürü konu ile ilgilendiğinizi düşünüyor olabilirsiniz.

Eşiniz ve ortağınızın hayatındaki konulardan fazlasıyla etkileniyor olabilir ve çatışmalar artmış olabilir. İlişkiler açısından dengeyi korumak bir süre zor olabilir. Dengede giden konular artık hareketlenmeye başladığı için bu konuları yönetmeniz gerekebilir. 28 Mart’taki dolunay ilişkileriniz ve gelecek planlarınızla ilgili konuyu dengelemeniz açısından çok önemli. Eski kırgınlıklarınız ortaya çıkabilir.

Oğlak burcu ve yükselen Oğlak haftalık burç yorumu:

22-28 Mart haftasında ailenizle ilgili konular ön plana çıkıyor. Yeni kararlar yeni gündemler var. İş hayatınızdaki konuları ev hayatınıza taşıyor olabilirsiniz. Ev içinde gerginliklerin olduğu bir dönem olabilir. İç dünyanıza sığamıyor olabilirsiniz. Takıntı yaptığınız konularda tepkisel davranabilirsiniz. Samimi ve sıcak ilişkiler içinde olsanız da işler istediğiniz gibi gitmeyebilir.

İş hayatınız teknik konularda kararlar alma ve işleri hızlandırma ile ilgili değişikliklere gidebilirsiniz. Bu hafta olduğundan daha fazla yorucu durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Yetenekleriniz ve kaynaklarınızla ilgili sorumluluk getiren işler ön plana çıkabilir. 28 Mart dolunayında ev ve iş hayatınızı dengelemeniz gerekebilir ve bu konuda sizi acıtan bazı olayları yönetmelisiniz. Toplum önündeki yerinizle ilgili konular duygusal olarak sizi etkileyebilir.

Kova burcu ve yükselen Kova haftalık burç yorumu:

22-28 Mart haftasında zihinsel konularda fazlasıyla aktif ve iddiacı olabilirsiniz. Kafanıza taktığınız konuları halletmek için bütün enerjinizi kullanabilirsiniz. Teknik ve ticari konularda almak istediğiniz kararlar var ise bunlarla ilgili ciddi adımlar atabilirsiniz. İlişkilerinizde samimi bir hava içinde olabilirsiniz. Yolculuk halinde iseniz yollarda dikkatli olmalısınız. Çok tepkisel bir dönem içinde olduğunuzu unutmayın.

Aşk hayatınızda ve keyif aldığınız şeylerde hayatınızda gelişmeler olabilir. Bir çok şeyle ilgilenip, çok hareketli bir dönemin içinde olabilirsiniz. Pek tereddüt etmeden aldığınız kararların tadını çıkarabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili gelişmelerde yaşanıyor olabilir. 28 Mart dolunayında ilişkilerinizi dengelemek önemli ama kafanıza taktığınız şeylerle ilişkinizi zedelememeye çalışın.

Balık burcu haftalık burç yorumu:

22-28 Mart haftasında maddi konular ön planda olacak. Yeteneklerinizle ilgili aldığınız kararlar ile kaynaklarınızı arttırmak isteyebilirsiniz. Harcamalarınız konusunda fazla rahat davranıyor olabilirsiniz. Samimi ilişkiler içinde olabileceğiniz gibi kıskançlık konularının da ön planda olduğu bir süreç içindesiniz. Takıntı yaptığınız konular keyfinizi biraz kaçırabilir. Hızlı kararlar alıp ani girişimler içinde olabilirsiniz.

Tepkilerinizi kontrol etmek güç olabilir. Eviniz ve ailenizle ilgili konularda kararlar alabilirsiniz. İçiniz kıpır kıpır ve bir şeyler yapmak için harekete geçebilirsiniz. 28 Mart dolunayında hem finansal konular hem de ilişkileriniz ön planda. Duygusal olarak yaralandığınız konularda hassasiyetleriniz artabilir. İlişkiniz içinde bunları dengelemeniz gerekebilir.

Etiketler
Haftalık Burç Yorumları Burç