26 Ekim - 1 Kasım haftalık burç yorumu - Boğa burcu ve yükselen Boğa

Astrolog Sitare İnal 26 Ekim - 1 Kasım haftası ve Dolunay'da Boğa burcu ve yükselen Boğa burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Astrolog Sitare İnal 26 Ekim - 1 Kasım haftası ve Dolunay'da Boğa burcu ve yükselen Boğa burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Boğa burcu ve yükselen Boğa haftalık burç yorumu

Bu hafta, 28 Ekim’den itibaren çalışma hayatınızla ilgili keyifli gelişmeler içinde olabilirsiniz. İkili ilişkilerinizi daha iyi yönetebilirsiniz. İş arkadaşlarınızla ilgili olumlu gelişmeler olabilir. Sanatsal, keyifli, dengeli ama bir o kadar da kararsız bir hafta yaşayabilirsiniz. Eski işlerinizden dönenler olabilir. Teknik alımlara dikkat edin, aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili olumlu gelişmeler içinde olabilirsiniz.

31 Ekim’deki dolunay, kişisel konularda ve gündelik olaylarda sizi daha çok etkileyebilir. Değişmesini istemediğiniz, beklemediğiniz şeyler değişebilir veya aniden hayatınızdan çıkabilir. Duygusal konularda ani değişiklikler de yaşayabilirsiniz. Gelişen konuları fark edebilirsiniz. Farkındalığınız yüksek ve bununla birlikte hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Maddi konularda değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. İlişkilerinizde çatışmalar olabilir.

Etiketler
Haftalık Burç Yorumları