12 - 18 Ekim haftalık burç yorumu - Kova burcu ve yükselen Kova

Astrolog Sitare İnal, 12 - 18 Ekim haftasında Kova burcu ve yükselen Kova burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Astrolog Sitare İnal, 12 - 18 Ekim haftasında Kova burcu ve yükselen Kova burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Kova burcu ve yükselen Kova haftalık burç yorumu

16 Ekim’de yeni ay var ve 13 Ekim ile 4 Kasım arasındaki Merkür geri hareketi bu hafta başlıyor. Uluslararası konular, yayıncılık, medya veya akademik konularla ilgili işleriniz varsa burada gelişmeler olabilir, yeni şeyler gündeme gelebilir. İletişim konusunu biraz daha ciddiye almalısınız. Sıkıntılar, anlaşmazlıklar çıkabilir. Yazışmalara dikkat edin. Teknik ve ticari konularda motivasyonunuz yüksek olabilir. Yine de bazı konuların üstünüze fazla kalmasıyla zorlanmış ve yorulmuş olabilirsiniz. Tepkisel davranabilirsiniz.

Kurumsal konularda sizi zorlayan konular daha fazla gündeme gelebilir. Sıkıştığınızı ve sizi zorladıklarınızı düşündüğünüz konularda siz de zihninizde bu konulardan kurtulamıyorsunuz. İnandığınız konularda karışık olabilirsiniz.

Toplum önündeki yerinizde veya yöneticilikle ilgili konularda geçmişten gelen konular olabilir. Gizli kalması gereken konular önünüze çıkabilir. Bu dönemde teknik ve ticari konulardaki başlangıçlara dikkat etmek gerek, sonradan keyfiniz kaçabilir.

Etiketler
Haftalık Burç Yorumları