12 - 18 Ekim haftalık burç yorumu - Başak burcu ve yükselen Başak

Astrolog Sitare İnal, 12 - 18 Ekim haftasında Başak burcu ve yükselen Başak burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Astrolog Sitare İnal, 12 - 18 Ekim haftasında Başak burcu ve yükselen Başak burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Başak burcu ve yükselen Başak haftalık burç yorumu

16 Ekim’de yeni ay var ve 13 Ekim ile 4 Kasım arasındaki Merkür geri hareketi bu hafta başlıyor. Yeteneklerinizle ilgili konularda hareketlenmeler olabilir. İlişkilerinizden alacağınız desteklerle kendinizi geliştirebilirsiniz. Maddi konularla ilgili motivasyonunuz yüksek olabilir. Yine de riskli girişimler için uygun bir dönem değil. Finansal anlamda motive olacağınız konular sizin sorumluluklarınızı arttırıp keyif aldığınız şeylerden uzaklaşmanıza neden olabilir. Aşka hayatınızda yorucu koşullar olabilir.

Ticari işlerinizde imza atımları için uygun bir dönem değil. Bu hafta ani tepkiler vermekten kaçının, sert bir hafta ve yanlış anlaşılmalara fazlasıyla açık zamanlardayız. Teknik alımlar yapmamaya çalışın. Bu dönem başladığınız şeylere tekrar dönüp bakmanız gerekebilir.

Kaynaklarınızı değerlendirmek için yeni durumlar ortaya çıkabilir. İlişkilerinizle aniden gelişen olaylar gündeme gelebilir. Tepkisel davranabilirsiniz. Baskı altında hissettiğiniz durumlarda krizleri yönetmeniz gerekecek.

Etiketler
Haftalık Burç Yorumları