12 - 18 Ekim haftalık burç yorumu - Aslan burcu ve yükselen Aslan

Astrolog Sitare İnal, 12 - 18 Ekim haftasında Aslan burcu ve yükselen Aslan burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Astrolog Sitare İnal, 12 - 18 Ekim haftasında Aslan burcu ve yükselen Aslan burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Aslan burcu ve yükselen Aslan haftalık burç yorumu

16 Ekim’de yeni ay var ve 13 Ekim ile 4 Kasım arasındaki Merkür geri hareketi bu hafta başlıyor. İletişim içinde olduğunuz kişilerle ilişkilerinizi denge de tutmak zor olabilir. Ani gelişen olaylar tepkilerinizi kontrol etmenizi zorlaştırabilir. Eğitim, yazı ve çizim işlerinizle ilgili konular ön plana çıkabilir. Başlangıçlar sert olabilir ve iş hayatınızda çok fazla sorumluluk üstlenmenize neden olabilir. Teknik alımlar yapmamaya özen gösterin. Ticari konularda imzalardan kaçının. Yolculuklarda kaza riski olabilir.

İnançlarınızla ilgili konularda inatçı bir tutum içinde olursanız ilişkilerinizle ilgili dengeleri tutturmakta zorlanabilirsiniz. İş hayatınız ve çalışma arkadaşlarınızla ilgili konularda yorucu koşullar gündeme gelebilir. Sağlınıza da özen gösterin.

Eviniz için yaptığınız harcamalarda sıkıntılar olabilir. Geçmişte kalan bitirmediğiniz işlere yönelebilirsiniz. Gizli konulara karşı duyarlı olabilirsiniz. Eski konular kafanıza çok takılabilir. Kendinizi yoracak düşüncelere fazla dalmayın.

Etiketler
Haftalık Burç Yorumları