5 - 11 Ekim haftalık burç yorumu - Yengeç burcu ve yükselen Yengeç

Astrolog Sitare İnal, 5-11 Ekim haftasında Yengeç burcu ve yükselen Yengeç burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Astrolog Sitare İnal, 5-11 Ekim haftasında Yengeç burcu ve yükselen Yengeç burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Yengeç burcu ve yükselen Yengeç haftalık burç yorumu

Bu hafta yöneticilerinizle veya toplum önündeki yeriniz ile ilgili konularda kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Eşinizle veya ortağınızla ilgili aldığınız sorumluluklar sizi zorluyor olabilir. Yaşadığınız gerginlikleri kontrol edemezseniz, olaylar herkes tarafından bilinecek hale gelebilir. Mücadelesini verdiğiniz konular savaş haline dönüşebilir. Hayatınızda bazı şeylerin dönüştüğünü hissedebilirsiniz. Aile içinde sizi endişeye sürükleyen konularda hassasiyetleriniz artabilir.

Bu hafta hayatta karşı güçlü bir öfke duyabilirsiniz. İçinizde sizi yoran ve acıtan konuların üzerinize boca edildiği bir hafta olabilir. Çocuklarınızla ilgili veya aşk hayatınızda farkındalık içinde olabilirsiniz. Doğru ifade edilmeyen konular sıkıntı çıkarabilir. Zihninizi kurcalayan konularda tepkisel olabilir, hızlı çıkış yapabilirsiniz.

İletişim içinde olduğunuz kişilere karşı fazla eleştirel olabilirsiniz. Ticari ve teknik konulardan destek alabilirsiniz. Yazı veya çizim konularında yaratıcılığınız artabilir.

Etiketler
Haftalık Burç Yorumları