28 Eylül - 4 Ekim haftalık burç yorumu - Balık burcu ve yükselen Balık

Astrolog Sitare İnal, 28 Eylül - 4 Ekim haftasında Balık burcu ve yükselen Balık burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Astrolog Sitare İnal, 28 Eylül - 4 Ekim haftasında Balık burcu ve yükselen Balık burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Balık burcu ve yükselen Balık haftalık burç yorumu

Bu hafta parasal konularda atak davranabilirsiniz. Cesaretli olmanız gereken koşulların içinde olacaksınız. Bazı riskler söz konusu olsa da büyük yükler altına girmemenizi tavsiye ederim. Dayanıklı olduğunuzu göstermek için verdiğiniz mücadele takdire şayan ama bu durum sizi çok yoruyor. Koşulları bir kez daha gözden geçirmeniz de fayda var. Yetenekli olduğunuz konuları bilseniz de bu dönem maddi konuları dengelemeniz gerekiyor. Krizli konular içindesiniz ve bunları yönetmeyi başarmanız gerekiyor.

Bu dönemde eşiniz veya ortağınızdan destek alabilirsiniz. Onlardan gelecek fırsatları da çok didikliyor ve hoşnut olmuyor olabilirsiniz. Eşinizin duyduğu kaygılardan siz de etkileniyor olabilirsiniz. Geleceğinizle ilgili taşıyabileceğinizden daha fazla yük almamalısınız. Finansal anlamda sizi zorlayan koşullardan çıkmanız için her şekilde güçlü durmanız gerekiyor. Sevdiklerinize ve kendinize zaman ayırmayı unutmayın.

Etiketler
Haftalık Burç Yorumları