28 Eylül - 4 Ekim haftalık burç yorumu - Terazi burcu ve yükselen Terazi

Astrolog Sitare İnal, 28 Eylül - 4 Ekim haftasında Terazi burcu ve yükselen Terazi burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Astrolog Sitare İnal, 28 Eylül - 4 Ekim haftasında Terazi burcu ve yükselen Terazi burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Terazi burcu ve yükselen Terazi haftalık burç yorumu

Bu hafta eşinizle veya ortağınızla ilgili konular ön planda. Onun hayatındaki gelişmelerden veya aldığı kararlardan etkilenebilirsiniz. İkili ilişkilerinizi dengelemek önemli olacak. Arzu ettiğiniz konuları kolayca elde etmek isteyeceksiniz, bunun için cesaretli olmanız gerekecek. Kendi kişisel konularınızdan feragat edip, karşınızdaki kişiyle ilişkinizi dengeye oturmak isteyebilirsiniz. İlişki içindeki bencillikleri ortadan kaldırmak zor olabilir. Ev ve ailenizle ilgili konularda sorumluluklarınız artabilir. Zor ve dayanıklı olmanız gereken süreçler dengenizi bozuyor olabilir. Evinizde kendinize ait bir alan yaratıp biraz kendinize dönmeniz size iyi gelecektir.

Bu hafta içinde ilişkileri ve parasal konuları yönetmekte zorlanacağınız gibi, çok eleştirel yaklaşabilirsiniz. İletişim içinde bazı konular zihninizi yorabilir. Ani gelişecek tartışmalara karşı dikkatli olmalısınız. Kazalar da gündeme gelebilir. Ev içinde kontrol edemediğiniz konularda sıkıntı duyabilirsiniz.

Etiketler
Haftalık Burç Yorumları