21 - 27 Eylül haftalık burç yorumu - İkizler burcu ve yükselen İkizler

Astrolog Sitare İnal, 21 - 27 Eylül haftasında İkizler burcu ve yükselen İkizler burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Astrolog Sitare İnal, 21 - 27 Eylül haftasında İkizler burcu ve yükselen İkizler burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

İkizler burcu ve yükselen İkizler haftalık burç yorumu

Bu hafta gelecek planlarınız, hayallerinizle ilgili konularda karar vermeniz gereken şeyler sizi sıkıştırabilir. Uzun zamandır enerjinizi verdiğiniz konular içinde motivasyonunuzu kaybetmiş olabilirsiniz. Çocuklarınız ve hobilerinizle ilgili konularda maddi anlamda sizi zorlayan konular içinde olabilirsiniz. Aşk hayatınızda sizi öfkelendiren konulara tepkilerinizi kontrol etmek durumundasınız. Bu dönemde içinizde bastırdığınız her şey öfke haliyle dışarı çıkabilir. Finansal anlamda sorumluluklarınızı yerine getirmek ve bunlarla ilgili krizleri yönetmeniz gerekebilir. Dayanıklılık göstereceğiniz konuların içine girebilirsiniz.

Eğitim, iletişim veya ticari konularda destekler alabilirsiniz. Yine de finansal konularda alacağınız sorumluluklar sizi zorlayabilir. Boyunuzdan büyük yükler altına girmeyin. İş yükü, çalışma zorunluluğu, parasal konulardaki krizlerle uğraşabilirsiniz. Bu dönem de cesaretinizin ve kararlarınızın sınandığını hissedebilirsiniz.

Etiketler
Haftalık Burç Yorumları