31 Ağustos - 6 Eylül haftalık burç yorumu - Balık burcu ve yükselen Balık

Astrolog Sitare İnal, 31 Ağustos - 6 Eylül haftasında Balık burcu ve yükselen Balık burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Astrolog Sitare İnal, 31 Ağustos - 6 Eylül haftasında Balık burcu ve yükselen Balık burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Balık burcu ve yükselen Balık haftalık burç yorumu

Bu hafta kendi kişisel konularınızın içine girebilirsiniz. İkili ilişkileri yönetmek ve denge içinde kalmak çok önemli olabilir. Karşınızdaki insanın yani, eşinizin veya ortağınızın olaylara çok eleştirel bakması sizi yoruyor olabilir. Olayları yönetmekten çok olması gerektiği gibi bırakılması gerektiğinize olan inancınız artıyor olabilir.

Yine de dikkat edin alttan alta eleştiren ve kontrol etmeye çalışan siz de olabilirsiniz. Kafanızın ve duygularınızın karışacağı bir dönem. Kaynaklarınızı doğru kullanmaya çalışın. Aşk hayatınızda çok tepkisel olabilirsiniz. Arzu ettiğiniz konuların ve keyif aldığınız şeylerin peşinden gideceksiniz. Çocuklarınızla ilgili konularda dengeli olmaya çalışın.

Eşinizi ve ortağınızı dinlemelisiniz. Sorumlulukları bölüşmek iki taraf içinde iyi olacaktır. Detaylı işlerin içinde boğulmayın, destek alabilirsiniz.

Etiketler
Haftalık Burç Yorumları Ağustos