31 Ağustos - 6 Eylül haftalık burç yorumu - Kova burcu ve yükselen Kova

Astrolog Sitare İnal, 31 Ağustos - 6 Eylül haftasında Kova burcu ve yükselen Kova burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Astrolog Sitare İnal, 31 Ağustos - 6 Eylül haftasında Kova burcu ve yükselen Kova burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Kova burcu ve yükselen Kova haftalık burç yorumu

Bu hafta kaynaklarınızı kullanmakla ilgili hassas konularla ilgilenebilirsiniz. Yeteneklerinizi ortaya koymak için fedakarlık yapmanız gereken şeyler olabilir. Olaylar içinde duygularınızı kontrol etmekte güçlük çekebilirsiniz. Harcamalarınıza özen göstermelisiniz, duygusal alışverişler yapabilirsiniz. Kaynaklarınızı akıllıca yönetmeniz gerekiyor.

Finansal konular ve eşin, ortağın maddi durumuyla ilgili konularda endişeleriniz artabilir. Detaylı çalışılması gereken konulardaki krizleri yönetmek zor olabilir. Olayları daha pratik çözmeniz gerekebilir. Herkesin fayda sağlayacağı şekilde ilerlerseniz sizin için daha iyi olabilir. Zihninizi susturmak kolay olmayabilir.

İletişim içinde olduğunuz insanlarla zaman zaman kontrolü kaybedebilirsiniz. Teknik konularda daha özenli olmanız gerekebilir. İş hayatınızda olmasını istediğiniz konuların üstüne gidebilirsiniz.

Etiketler
Haftalık Burç Yorumları Ağustos