31 Ağustos - 6 Eylül haftalık burç yorumu - Oğlak burcu ve yükselen Oğlak

Astrolog Sitare İnal, 31 Ağustos - 6 Eylül haftasında Oğlak burcu ve yükselen Oğlak burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Astrolog Sitare İnal, 31 Ağustos - 6 Eylül haftasında Oğlak burcu ve yükselen Oğlak burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Oğlak burcu ve yükselen Oğlak haftalık burç yorumu

Bu hafta eğitim ve iletişim konularında karışıklıklar olabilir çünkü zihninizi toparlamakta zorlanabilirsiniz. Ticari ve teknik konularda hassas dengeler içinde olabilirsiniz. Gözünüzden kaçan konular olabilir. Yolculuklarda da aynı şekilde dikkatli olmalısınız. Konuşmalar, yazışmalarda konsantrasyon eksikliğinden kaynaklanan sıkışmaları gündeme getirebilir.

Hayat görüşünüzde işlerinize daha detaylı bakıyor ve büyük resmi görmekte zorlanıyor olabilirsiniz. Kişisel konulara fazla takılmayın. Sorumluluk almaktan çekinmeyeceğiniz bir hafta içindesiniz. Yaratıcı konulara yönelebilirsiniz. Ev ile ilgili konulardaki sıkıntıları kabul etmekte zorlanıyor olabilirsiniz. Heyecan duyduğunuz konular için sabırsız davranabilirsiniz.

Ailenizle ilişkilerinizde tepkilerinizi kontrol etmeniz gerekiyor, bu hafta sınırları belirlemek oldukça zor olabilir. Olaylara biraz daha geniş bakmaya çalışın.

Etiketler
Haftalık Burç Yorumları Ağustos