31 Ağustos - 6 Eylül haftalık burç yorumu - Akrep burcu ve yükselen Akrep

Astrolog Sitare İnal, 31 Ağustos - 6 Eylül haftasında Akrep burcu ve yükselen Akrep burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Astrolog Sitare İnal, 31 Ağustos - 6 Eylül haftasında Akrep burcu ve yükselen Akrep burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Akrep burcu ve yükselen Akrep haftalık burç yorumu

Bu hafta aşk hayatınızdaki konular gündeminizi etkileyebilir. Bekar Akrepler için gündeminiz renklenebilir. Sosyal ortamınızda tanışabileceğiniz yeni kişiler olabilir. Eğer çocukları olan bir Akrep burcu iseniz fedakarlık yapmanız gereken konular içinde olabilirsiniz. Sevdiğiniz keyif aldığınız şeylere daha fazla zaman ayırmak ve biraz enerjinizi boşaltmak size iyi gelebilir.

Geleceğinizle ilgili meselelerde endişe yaptığınız konular olabilir. Bu ara fazla detaylı düşünmekten yorulmuş olabilirsiniz. Hayatı gevşek bırakmalı ve fazla kontrolcü davranmamalısınız. İletişim, eğitim ve teknik konularda sorumluluk alabilirsiniz. İşlerinizi daha iyi hale getirmek için biraz kafa patlatabilirsiniz.

İş hayatınızdaki tepkisel tutumunuzu değiştirmenizde fayda var, sağlığınızı zorluyor olabilirsiniz. İstediklerinizi elde etmek için çok çabalayacaksınız.

Etiketler
Haftalık Burç Yorumları Ağustos