31 Ağustos - 6 Eylül haftalık burç yorumu - Terazi burcu ve yükselen Terazi

Astrolog Sitare İnal, 31 Ağustos - 6 Eylül haftasında Terazi burcu ve yükselen Terazi burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Astrolog Sitare İnal, 31 Ağustos - 6 Eylül haftasında Terazi burcu ve yükselen Terazi burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Terazi burcu ve yükselen Terazi haftalık burç yorumu

Bu hafta çalışma hayatınız ve iş arkadaşlarınızla ilgili konular ön planda olabilir. Teknik konularda biraz karışıklık içinde olabilirsiniz. Dikkatinizi toparlamak zor olabilir. Sorumluluklarınızla ilgili fedakarlık yapmanız gereken işler içinde olabilirsiniz. Sağlığınıza özen gösterin. Bilinçaltınızı kurcalayan konulara fazla odaklanmayın derim.

Uğraştığınız konularda fazla detay içinde kalabilirsiniz. Olayları daha pratik bir şekilde organize etmeye bakın. Hayatınızı ve olayları gereğinden fazla didiklemeyin derim. Eşiniz ve ortağınızla ilgili konuları dengelemek zor olabilir. Toplum önündeki yerinizle ilgili arzu ettiğiniz işler veya ilişkiler gündeme gelebilir.

İlişkilerinizde endişeli olabilirsiniz. Eşinizin hayatındaki konulardan etkileniyor olabilirsiniz. Bu da sizin iş hayatınızı veya olmak istediğiniz yeri etkiliyor olabilir.

Etiketler
Haftalık Burç Yorumları Ağustos