31 Ağustos - 6 Eylül haftalık burç yorumu - İkizler burcu ve yükselen İkizler

Astrolog Sitare İnal, 31 Ağustos - 6 Eylül haftasında İkizler burcu ve yükselen İkizler burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Astrolog Sitare İnal, 31 Ağustos - 6 Eylül haftasında İkizler burcu ve yükselen İkizler burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

İkizler burcu ve yükselen İkizler haftalık burç yorumu

Bu hafta iş hayatınızdaki koşulları değerlendirirken karışık mevzular içinde olabilirsiniz. İşinizle ilgili fedakarlık yapmanız gereken konular olabilir. Duygusal süreçleri veya kafa karışıklıklarını yönetmeniz gerekebilir. Yöneticilerinizle ilişkileriniz olumlu ilerleyecektir. Ailenizle ilgili konularda endişeli olabilirsiniz. Her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünmek sizi yorabilir.

Gelecekle ilgili planlarınızı hayata geçirmek için heyecanlı olabilirsiniz. Önümüzdeki hafta mars retrosu başlamadan işlerinizi bitirmeniz iyi olur. Sosyal çevrenizdeki ilişkilerinizde tepkilerinizi kontrol etmekte zorlanıyor olabilirsiniz. Finansal konular kafanızı fazlaca meşgul ediyor olabilir. Mantıklı kararlar alıp ilerlemenizi öneririm.

Bu hafta enerjinizi ev ve iş konularınızı dengede tutmakta harcayabilirsiniz. Harcamalarınıza özen göstermelisiniz. Yeteneklerinizle ilgili sorumluluklar alabilirsiniz.

Etiketler
Haftalık Burç Yorumları Ağustos