3 – 9 Ağustos haftalık burç yorumu - Yay burcu ve yükselen Yay

Astrolog Sitare İnal, 3 – 9 Ağustos haftasında Yay burcu ve yükselen Yay burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı. İnal Dolunay'ın yaratacağı etkilere de değindi.

Astrolog Sitare İnal, 3 – 9 Ağustos haftasında Yay burcu ve yükselen Yay burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı. İnal Dolunay'ın yaratacağı etkilere de değindi.

Yay burcu ve yükselen Yay haftalık burç yorumu

Haftaya güçlü bir dolunay ile başlıyoruz. Zihinsel konular, eğitim, iletişim bu hafta daha fazla önem kazanacak. Yakın çevreniz, kardeşlerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Ticari ve teknik konularda tamamlanmalar olabilir. Uluslararası işler, yayıncılık medya ve akademik konularda kendinizi daha güçlü ifade etmek isteyebilirsiniz. Çalışma koşullarınız ve iş arkadaşlarınızla ilgili konularda ani değişiklikler gündeme gelebilir. Yeni bir eğitim, hızla alınan kararlar, farklı fikirler gündeme gelebilir. Duygusal olarak kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Kuralları yıkmak ve alışılmışın dışında hareket etmek isteyebilirsiniz. Yetenekli olduğunuz konularda gelişme göstereceğiniz konular olabilir. Kazançlarınızda artış olabilir. Aşk hayatınızda ve çocuklarla ilgili konularda mücadeleci ve tepkisel olabilirsiniz.

Bu hafta kendi özel alanınızda yalnız kalmak size iyi gelebilir. İçinizde uyanan yeni konuların farkına varmak gerekebilir. Konsantrasyonunuz daha güçlü bir hal alabilir. Bu hafta kendi fikirlerinizi daha rahat ortaya koyabilirsiniz. Finansal konulara yönelebilir. İlişkilerinizde sizi zorlayan konuları çözmek isteyebilirsiniz. Hafta sonu aşk hayatınızla veya çocuklarınızla ilgili konularda daha hızlı ve hareketli bir gündeminiz olabilir.

Etiketler
Haftalık Burç Yorumları Ağustos